EasyCep ve Amazon iş birliği'nin yaptığı takas kampanyasının ücreti 37 gündür verilmedi

blackonder

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere EasyCep'te takas telefonunu verip ücretini alamayan bir sürü mağdur var. Bende onlardan biriyim. Amazon ile konuştum. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok bizimle alakası yok diyor, biz ilk başta sorumluluk kabul etmeyeceğimizi kampanyaya yazmıştık diyor, sen bir maddi çıkarın olmasa iş birliği yapmasan sitende başka bir firmanın kampanyasını gösterir misin? Üstelik kampanya da ise sadece Amazon.com.tr satıcılı ürünlerde geçerlidir diyor. Bu mu iş birliksiz hali. Sonuç olarak 37 gündür paramı alamıyorum. Amazon canlı desteğe bağlandım ilk başta bir şey yapamayız dediler, baştan savdılar. Sonra sizi de ve EasyCep'i de tüketici hakem heyetine şikayet ettim dedim, sonra temsilci aslında sizi görüştürebileceğimiz bir yetkili var dedi, bana tüketici hakem heyeti yaptığınız başvurunun belgesinin ekran görüntüsünü atın dedi. Şimdi bunlar ne yapamaya çalışmaktadır? Belgeyi onlara versem bana karşı kullanırlar mı? Neyin içine düştüğümü bilmiyorum. Her şey yapar bunlar, hiç kimse parasını alamıyor, 2 aydır kampanyayı hala sitelerinde de devam ettiriyorlar. Sizce ne yapayım?

IMG_1126.jpeg

IMG_1127.jpeg

IMG_1128.jpeg

Amazon normalde tam tersini yapar. yani seni korur ki o dedikleri uyarı kısmında var gerçekten. Yine emin ol, telefonu gönderdiğine kanıt sun onlara ulaştığına dair o durumda gerekeni yaparlar. Onlar kanıt istiyor. Amazon ona göre seni korur. Bir de mesajlaşma, ara.

Hocam, başvuru metninizi göstermeden verin. Ne için gerekliymiş anlamadım.
Bende anlamadım, şaka gibi cidden. Metni görüp herhalde kendilerine savunma hazırlayacaklar bana karşı. İlginç bir firma yolunda olmaya ilerliyorlar. Üstelik bir çok mağdur var. Şikayetvar Amazon ve easycep te. Easycro ve Amazonhelp x hesaplarında tonlarca kişi dolandırılmış. Ve hala inatla bile bile kampanya devam ediyor, ben burada artık art niyet ararım yani.

Bende anlamadım, şaka gibi cidden. Metni görüp herhalde kendilerine savunma hazırlayacaklar bana karşı. İlginç bir firma yolunda olmaya ilerliyorlar. Üstelik bir çok mağdur var. Şikayetvar Amazon ve easycep te. Easycro ve Amazonhelp x hesaplarında tonlarca kişi dolandırılmış. Ve hala inatla bile bile kampanya devam ediyor, ben burada artık art niyet ararım yani.
Bir gelişme olursa etiketler mısınız hocam, merak ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı