EasyCep'den iPhone 7 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak kendi adıma söylüyorum ben zaten bu telefonu 2 sene kullanacağım o yüzden 2 sene içinde kullanıcı hatası dışında arıza yapacağını sanmıyorum ki zaten 1 sene boyunca arıza yaparsa değişim yapılıyor. Geriye kalan 1 sene de bir zahmet arıza yapmasın.

Doğrudur gelebilir garantili cihaz. :D
ortalama 2 sene sonra veya daha kısa süre içinde iPhone 11 veya 12 mini alacağım zaten.

2 seneye 14 çıkar 13 alın o zamanlarda.

İşte net değil. İyi demiyorsam kötü de demiyorum. Burada %100 direkt uzak dur diyecekler sana. Buranın tarzı net olmayan kötüdür yaklaşımı. Ben sana farklı bir şey söyledim.

Yoksa hak veriyorum sıfırları haketmeyen fiyatlar. Ve de bir çok insanın mesela benim bile işimi 6s görür. Ama firma eski telefonların fiyatlarına da operasyon yapıyor. Hadi iphone 11 12 pahalı anladık. 6s 7'ye ne oluyor yani. Alırsan buradan paylaş bizlerle.

Bir de EasyCep'in en büyük problemi, başlıktan ayrı olarak söylüyorum iPhone 8 için 3.800 lira istemesidir. Aynı fiyata 2020 SE 16 ay garantili bulabiliyorsunuz. Komedi.

iPhone 7 bile 3000TL (128GB) IPhone'lar değer kaybetmiyor TR de ama Avrupa'da falan 100-120 euro :D

iPhone 7 bile 3000TL (128GB) IPhone'lar değer kaybetmiyor TR de ama Avrupa'da falan 100-120 euro :D
Ya yenisini alsınlar diye astronomik rakamlar yayınlıyorlar. Bu durum 2. el piyasasını mahvediyor işte. Adamlar iphone 8'i gerçekten 5-6 bin lira sanıyor ona göre değer biçiyor. Yani düşmanımız sadece döviz ve vergi değil. Ne çekiyoruz varya.

İlla iPhone kullanacağım diyorsanız ikinci el 7 Plus önerim olur. iPhone takıntım yok diyorsanız A73, Poco X3 NFC ya da Note 9s alabilirsiniz bütçenize göre.

Ya yenisini alsınlar diye astronomik rakamlar yayınlıyorlar. Bu durum 2. el piyasasını mahvediyor işte. Adamlar iPhone 8'i gerçekten 5-6 bin lira sanıyor ona göre değer biçiyor. Yani düşmanımız sadece döviz ve vergi değil. Ne çekiyoruz varya.

Yenisini alsınlar diye değil ülkemizin marka yüceltmesi ve fırsatcılığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı