EasyCep'ten iPhone 12 Pro Max alınır mı?

Vermez hocam. Uzak durun. Temiz ikinci el bakın. Bütçenizde S23 Ultra da var. Canavar gibi telefon ama tercih meselesi.

Peki, teşekkür ederim.

Garanti dışı olabilir servis içini açtığında.

Peki, teşekkürler.

42000 TL ikinci el ve eski bir telefona bence verilmez. İlla iPhone derseniz iPhone 13-14 gibi seçeneklerinizi var ki daha iyi cihazlar 12 Pro Max'e göre. Android düşünürseniz daha uygun fiyatlara S23 bakılabilir.

Teşekkür ederim, ilgileneceğim.

Hocam yanlış anlamayın ama 45k yenilenmiş tamamen sürprizlerle dolu bir telefona verilmez. Yahu o paraya burada iphone 14 promax sıfır satılıyor. Parayı kolay kazanıyorsunuz galiba.
Sizin yerinize olsam o paraya samsung S23U alırdım. Fiyatını sonuna kadar hakeden telefon.
Statü uğruna neler yapıyorsunuz yahu.

Linkteki ürünün az üstünde sıfır iP 14 var. Yenilenmiş ürün önermiyorum. S23 Ultra gibi daha mantıklı seçenekler de var ama illa iPhone derseniz 14'e çıkın.

Merhaba, Apple'da özellikle taksit sorunu çektiğimizden dolayı bir takım siteler araştırırken;

EasyCep adlı bir site buldum.
İkinci el ve değişim yapılmış olan bu cihazlar sizce alınır mı?

Almayı planladığım sitenin bana sunduğu ve seçtiğim seçenekler;

Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB pasifik mavisi​

Kozmetik durum: Çok iyi.
Hafıza: 128 GB.
Renk: Pasifik mavisi.
Pil sağlığı: %90

Yenilenmiş cihazlar alınmaz.

Bu markadan geçen yıl telefon almıştık kozmetik durumu en üst yazmasına karşı kasada çatlak, batarya şişik ve ekranda oled yanması vardı hiç memnun kalmayıp direkt iade ettik, kesinlikle önermiyorum zaten sıfır fiyatına bir hayli yakın oluyor fiyatlar, ille yenilenmiş adı altında ikinci el almak istiyorsan sahibinden ya da tanıdık güvenilir telefonculardan sağlam ikinci el alabilirsin.
Bu telefonlarda ekranın oled olması yanmaya müsait hale getiriyor, firmalar bu yanma durumunda sıkıntı çıkarıyor mu?

Hocam yanlış anlamayın ama 45k yenilenmiş tamamen sürprizlerle dolu bir telefona verilmez. Yahu o paraya burada iPhone 14 promax sıfır satılıyor. Parayı kolay kazanıyorsunuz galiba.
Sizin yerinize olsam o paraya Samsung S23u alırdım. Fiyatını sonuna kadar hak eden telefon.
Statü uğruna neler yapıyorsunuz yahu.

Yazımı okumadığınızı düşünüyorum.
Taksit açıklamasında bulundum, yine de tavsiyeniz için teşekkürler.
Statü gibi bir amacım yok.
Hocam o fiyata almayın sakın
Tavsiyeniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı