EBA Canlı Ders Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Bilişim Teknoloji hocanızdan alın diyeceğim de okullar kapalı, veliniz E-Devlet üzerinden sizin için EBA şifresi alabiliyor artık onu deneyebilirsiniz.
Hepsini biliyorum aslında ama umrumda mı? Ödev falan vermişler öyle dedi arkadaş yoksa umrumda değil.

Tahminen sistem ile ilgili bir sorun var o yüzden alınmıyor gece yarısı denerim belki.

Üniversiteye gidiyorum ama MEB'in içerik kalitesini görmek için önümüzdeki günlerde televizyondan açıp biraz izlemeyi düşünüyorum :)

O değilde fatih projesinin akıllı tahtası ilk defa işe yaradı.
Screenshot_2020-03-23-09-55-09-948_com.android.chrome.jpg

Küçücük çocuklara idam sahnesi göstermek ve bunun yanında siyasi düşünce empoze etmek...

Ne kadar doğru bilmiyorum. Güne ilahi ile başlıyorsun, Arapça harflerle devam ediyorsun akabinde Menderes'in idamını "mağdur" olmuş bir şekilde anlatıyorsun. Müthiş👏
000999.jpg

Küçücük çocuklara idam sahnesi göstermek ve bunun yanında siyasi düşünce empoze etmek...

Ne kadar doğru bilmiyorum. Güne ilahi ile başlıyorsun, Arapça harflerle devam ediyorsun akabinde Menderes'in idamını "mağdur" olmuş bir şekilde anlatıyorsun. Müthiş👏Eki Görüntüle 519144
Yanlış görmediysem adamlar yeni içerikler için bile fazla uğraşmamış. Bu ülkede hiçbir şeye şaşırmıyorum artık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı