EBA Canlı Ders Sistem Hatası

usena

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Google Developer
EBA Canlı Ders'e girmeye çalışıyorum fakat hep sistem hatası veriyor. Sizin dediğiniz programı da indirip kurdum hatta eksik .dll dosyalarını da internetten bulup indirdim ama bir türlü bu sistem hatasını çözemedim. Lütfen yardımcı olur musunuz? (Bu arada sadece EBA'da değil bir çok programda da böyle oluyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
EBA Canlı Ders'e girmeye çalışıyorum fakat hep sistem hatası veriyor. Sizin dediğiniz programı da indirip kurdum hatta eksik .dll dosyalarını da internetten bulup indirdim ama bir türlü bu sistem hatasını çözemedim. Lütfen yardımcı olur musunuz? (Bu arada sadece EBA'da değil birçok programda da böyle oluyor.)

EBA'yı komple silip setupını yeniden yükleyin ve antivirüs programı gibi bir program varsa kapatıp kurmayı deneyin.

Aldığınız hata nedir? Attığınız .dll dosyalarının hepsini silin. Ardından aşağıdaki linkten Process Monitor ile hata raporu okuşturup bizimle paylaşın, yardımcı olalım.

Hatta eksik .dll dosyalarını da internetten bulup indirdim.
Burayı gördüğüm an okumayı bıraktım. Eksik dosyaları silin ve Process Monitor ile hata raporu oluşturun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00