Belki dedim. Bir ihtimalden bahsetmek istedim sadece. Yaptığınız şey güzel ve umarım yapmaya devam edersiniz ancak bu konudan gerekli dersleri çıkartmışsınızdır umarım. Hevesinizi kırmak istemem şahsen.
Yarına kadar da virüs var mıydı yok muydu tartışmaları bi' 20 sayfa daha uzar herhalde. Ne boş insanlar var ya.
Konu sahibi kendini pek iyi ifade edemedi ama, analizi bekleyelim bakalım bir durun.
Sistem lokalde veri tutmuyor. Tamamen EBA'nın sistemini basit özellikli bir tarayıcıda açmaya dayanıyor. En azından ilk aşamada gördüğüm bu. Bir veri açığı olacaksa EBA kaynaklı olacağını düşünüyorum.
Bu kadar endişeli olmayın, sizin TC kimlik numaranız ve ilkokul notlarınız bu kadar değerli bilgiler değil
Merhabalar. Tatsız bir olay yaşamıştık, şu an araştırmalar sürüyor. En azından diğer insanların yararlanabilmesi için false-positive olabilecekleri kaldırdım.
Uygulamayı zaten biliyorsunuz. Sadece üzerinde performans güncellemesi yaptım.
ZIP dosyasını indirdikten sonra EBA.exe dosyasını çalıştırın ve diğer dosyalara ellemeyin. EBA.exe dosyasını kısayol yapıp kullanırsanız daha iyi olur.
Ben de diğer konuda yazdığım şeyi tekrar yazıyorum. Web üzerinden EBA kullanabilecekken neden bunu kullanalım? Pazarlamanı istemiştim uygulamayı. Yine de pazarlamak istemiyorsan öyle olsun .
Ben kodlara JetBrains dotPeek kullanarak baktım. Sadece Chromium tabanı ile EBA'yı açan bir uygulama. Kaspersky yanlış alarm veriyor. Burada izniniz olursa kodları paylaşayım, veya açık kaynaksa siz paylaşın. @312971