EBA programım çıktı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın hocam... İnsanlar size konu başından beri işlevini ve diğer kullanım yöntemlerinden farklarını sordu, açıklamadınız. Buraya bir dosya atarken taramanız gerekirdi, yapmadınız. Eğer mantığı bu ise @Berkay Davas'ın söylediklerini demek bu kadar zor olmasa gerek. İyi idare edemediniz, pazarlamayı da yapamadınız. Kimse sizin günahınızı almıyor burada. Yaptığınız şey zararlı içeriyordur veya içermiyordur, bilemem ancak şu an mimli durumda.

Açık kaynak yapabilirseniz güvenebiliriz hocam. Mesela ben sırf tarayıcımı açık kaynak yapmadığım için iftira yedim. Aynısı sizin başınıza gelmesin.

Programın kaynak kodunun kırılmaması için encrypt ettim.

Çok basit bir şey zaten. Kırılsa ne kırılmasa ne. Kırılamayacak şekilde bir algoritma kullanıp encrypt yaptığını sanmıyorum ki bu çok zor.

Açık kaynaklı uygulama geliştirip burada yayınlamak istemiştim, proje kaynağını da GitHub üzerinden paylaşmıştım ama buna rağmen ceza yemiştim. Kınıyorum Sosyal yönetimini!

Bakın hocam... İnsanlar size konu başından beri işlevini ve diğer kullanım yöntemlerinden farklarını sordu, açıklamadınız. Buraya bir dosya atarken taramanız gerekirdi, yapmadınız. Eğer mantığı bu ise @Berkay Davas'ın söylediklerini demek bu kadar zor olmasa gerek. İyi idare edemediniz, pazarlamayı da yapamadınız. Kimse sizin günahınızı almıyor burada. Yaptığınız şey zararlı içeriyordur veya içermiyordur, bilemem ancak şu an mimli durumda.
Arkadaş yeni olduğu için yaptıklarını saklamak istemiş olabilir, üzerine gitmeyin.

Arkadaş yeni olduğu için yaptıklarını saklamak istemiş olabilir, üzerine gitmeyin.
En azından trojan olup olmadığını kontrol etmeliydi. Belki de merak edip indirip giren birilerinin kimlik bilgileri internette dolaşmaya başladı bile. Bunun suçunu kim üstlenecek?

Yaptığım program EBA'nın daha hızlı açılması için yaptığım bir program. HDD'li sistemlerde tarayıcılar yavaş açılıyor. Bazen aniden açılması gerekiyor EBA'nın. Ben de bu yüzden sizlere bu programı sundum. Cefsharp kütüphanesi ile Chromium tarayıcısını projeme gömdüm.

Ek olarak şunu da belirteyim. Bilen arkadaşlar bilirler, daha geçen gün kendi bizzat yazdığım zararsız temizlik aracı ilk gün 6, ikinci gün 11, bir hafta sonunda 28 vendör tarafından zararlı olarak false positive verdi, üstüne de veritabanlı tespite eklendi birçok firma tarafından.

Bu sebeple analiz etmemizi bekleyin. Hiç belli olmuyor emin olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı