EBA programım çıktı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dolaşan olur ise bana haber et. Tazminatını öderim. Ciddiyim.
Belki dedim. Bir ihtimalden bahsetmek istedim sadece. Yaptığınız şey güzel ve umarım yapmaya devam edersiniz ancak bu konudan gerekli dersleri çıkartmışsınızdır umarım. Hevesinizi kırmak istemem şahsen.

Sistem lokalde veri tutmuyor. Tamamen EBA'nın sistemini basit özellikli bir tarayıcıda açmaya dayanıyor. En azından ilk aşamada gördüğüm bu. Bir veri açığı olacaksa EBA kaynaklı olacağını düşünüyorum.

Bu kadar endişeli olmayın, sizin TC kimlik numaranız ve ilkokul notlarınız bu kadar değerli bilgiler değil :D

Merhabalar. Tatsız bir olay yaşamıştık, şu an araştırmalar sürüyor. En azından diğer insanların yararlanabilmesi için false-positive olabilecekleri kaldırdım.

Uygulamayı zaten biliyorsunuz. Sadece üzerinde performans güncellemesi yaptım.

İNDİR
VT

ZIP dosyasını indirdikten sonra EBA.exe dosyasını çalıştırın ve diğer dosyalara ellemeyin. EBA.exe dosyasını kısayol yapıp kullanırsanız daha iyi olur.

Keşke aynı gün içerisinde tekrar paylaşmasaydınız, @24099 hocam inceleyeceğini söylemişti.

Üstünüze gelecekler tekrardan.

Neyse, elinize sağlık.

Ayrıca, tarayıcı üzerinden EBA kullanmak o kadar da zor değil, yani bu uygulamanın indirilmesi için hiçbir sebep yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı