EBA programım çıktı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de diğer konuda yazdığım şeyi tekrar yazıyorum. Web üzerinden EBA kullanabilecekken neden bunu kullanalım? Pazarlamanı istemiştim uygulamayı. Yine de pazarlamak istemiyorsan öyle olsun :D.

Çok doğru.
Geçen konuda da sormuştum cevap alamadım. Ne işe yarıyor?
İnternetten değilde uygulamadan giriyorsun yani çok gerek yok.

Ben kodlara jetbrains dotpeek kullanarak baktım. Sadece Chromium tabanı ile EBA'yı açan bir uygulama. Kaspersky yanlış alarm veriyor. Burada izniniz olursa kodları paylaşayım, veya açık kaynaksa siz paylaşın. @312971

Paylaşın hocam yanlış anlaşılma olduğunu herkes görsün.
Keşke APK yapabilseniz eski tabletler için.

Uğraşacağım hocam.
Aslında bu konuyu yanlış anlaşılmayı düzeltmek için açtım. @TerabyteForever kaynak kodlarını paylaşsın da herkes bu işin yanlış anlaşılma olduğunu görsün. @MertV @yagiz123123.
Geçen konuda da sormuştum cevap alamadım. Ne işe yarıyor?

Acil durumlarda EBA'nın hızlı açılmasını sağlıyor.
Haklı olduğum ortaya çıkacak çok şükür. Beni destekleyenlere teşekkür ederim. İyi ki varsınız Technopat ailesi ;)

Cezalı olduğumdan yazamamıştım, bence çok gerekli değil. Önceki konuda boşuna herkes öyle tartışmış.

Yine de indirmek isteyen olur. Zaten @Samotne Ciasteczka'un dediği gibi bir güncelleme yapacağım yarın. Sekme sistemi olacak. Canlı ders özelliği gelecek.
Üstünüze gelecekler tekrardan.

Artık gelemezler. Haklıyım :)
İsteyen herkes @TerabyteForever hocamın paylaştığı kaynak kodunu inceleyebilir. Yarın hazırlayacağım sürüm de decrypt şekilde yayınlanacak. Onun da kaynak kodlarına bakabilirsiniz.

Ben anlamadım, şimdi bu program ile tarayıcıdan girmek yerine buradan mı girebiliyorsunuz eba'ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı