Ben de diğer konuda yazdığım şeyi tekrar yazıyorum. Web üzerinden EBA kullanabilecekken neden bunu kullanalım? Pazarlamanı istemiştim uygulamayı. Yine de pazarlamak istemiyorsan öyle olsun .
Ben kodlara jetbrains dotpeek kullanarak baktım. Sadece Chromium tabanı ile EBA'yı açan bir uygulama. Kaspersky yanlış alarm veriyor. Burada izniniz olursa kodları paylaşayım, veya açık kaynaksa siz paylaşın. @312971
Uğraşacağım hocam.
Aslında bu konuyu yanlış anlaşılmayı düzeltmek için açtım. @TerabyteForever kaynak kodlarını paylaşsın da herkes bu işin yanlış anlaşılma olduğunu görsün. @MertV@yagiz123123.
Acil durumlarda EBA'nın hızlı açılmasını sağlıyor.
Haklı olduğum ortaya çıkacak çok şükür. Beni destekleyenlere teşekkür ederim. İyi ki varsınız Technopat ailesi
Yine de indirmek isteyen olur. Zaten @Samotne Ciasteczka'un dediği gibi bir güncelleme yapacağım yarın. Sekme sistemi olacak. Canlı ders özelliği gelecek.
Artık gelemezler. Haklıyım
İsteyen herkes @TerabyteForever hocamın paylaştığı kaynak kodunu inceleyebilir. Yarın hazırlayacağım sürüm de decrypt şekilde yayınlanacak. Onun da kaynak kodlarına bakabilirsiniz.