Anlat bakalım neymiş ben bilmiyorum demek ki çalmamışım kaynak kodunu. İftira atıp duruyorsunuz.
Ahaha bootstrapper ne demek bilmiyorsun. Chromium ile alakası yok.
Kendini kandırmayı bırak. Forumda benim neler yaptığımı bilen insanlar var.
TeşekkürlerSizi gerçekten tebrik ediyorum. Harika işler çıkarıyorsunuz, bir de şu false positive sizi bir bıraksa.
Laflarınıza dikkat edin. Yaptığım yazılımların sadece 2 tanesi bu. Önyargılısın.Sizi neden bu kadar torpilliyorlar anlamıyorum ki benim yazılımlarım sizinkinden daha yararlı yazılımlar. Bu bir müstahaktır. İstediğin kadar takma ama yazılımlarında senin gibi basit yazılımlar.
Sizi neden bu kadar torpilliyorlar anlamıyorum ki benim yazılımlarım sizinkinden daha yararlı yazılımlar. Bu bir müstahaktır. İstediğin kadar takma ama yazılımlarında senin gibi basit yazılımlar.
Vatana millete hayirli olacak yazilimlar gelistirirseniz guzel olur. Baskasinin fikirini alip daha sonrasinda ona kafa tutmak bence mantikli degil. EBA Programindan baska bir sey yapmayi deneyebilirsiniz. Ya da birlikte de çalışabilirsiniz. İkiniz de bir seyler biliyorsunuz. Birlikten kuvvet dogar.Sizi neden bu kadar torpilliyorlar anlamıyorum ki benim yazılımlarım sizinkinden daha yararlı yazılımlar. Bu bir müstahaktır. İstediğin kadar takma ama yazılımlarında senin gibi basit yazılımlar.
Tepki göster, saygı sınırlarını aşmadan. "senin gibi basit"Müstehak benim yazılımlarım daha gelişmiş ve daha çok emek varken bunu sadece tek yapıtğı foruma chromium eklemek yani buna tepki göstermemek elde değil ki?
Müstahak benim yazılımlarım daha gelişmiş ve daha çok emek varken bunu sadece tek yapıtğı foruma Chromium eklemek yani buna tepki göstermemek elde değil ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.