EBA'da gösterilen şubeler doğru mu?

• Konuyu başlatan eKqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 7.139

eKqx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, okula kayıt olurken C şubesini istemiştim fakat EBA da baktığımda B şubesi gözüküyorum. Değişir mi yoksa B şubesinde kalır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, okula kayıt olurken C şubesini istemiştim fakat EBA da baktığımda B şubesi gözüküyorum. Değişir mi yoksa B şubesinde kalır mıyım?
Genelde EBA doğru oluyor.

Merhaba, okula kayıt olurken C şubesini istemiştim fakat EBA da baktığımda b şubesi gözüküyorum. Değişir mi yoksa b şubesinde kalır mıyım?

Şube isteme gibi şansın yoktur bence öyle bir şey olsaydı herkes istediği sınıfa giderdi şube olarak hangi şube boşsa ona atmışlardır :D

Hocam EBA genellikle doğru gösterir ama siz araya torpil soktuysanız sonradan değişebilir neden sınıf seçmeye çalışıyorsunuz onu da keşke paylaşsaydınız.

Sınıf seçmedim hocam kayıt yaptırırken istediğin şube var mı diye sormuşlardı.

Şube isteme gibi şansın yoktur bence öyle bir şey olsaydı herkes istediği sınıfa giderdi şube olarak hangi şube boşsa ona atmışlardır :D

Kayıt yaptırırken istediğin şube var mı diye sordular hocam.

Bizde okul açıldığında ilk hafta isteyen istediği gibi sınıfını değiştirdi çok basit bir işlem aslında.

Sınıf seçmedim hocam kayıt yaptırırken istediğin şube var mı diye sormuşlardı.

Kayıt yaptırırken istediğin şube var mı diye sordular hocam.

Hocam muhtemelen istediğiniz sınıfa boş yer ayarlayamamışlar yeni sınıfınızda başarılar. Bence değiştirmekle çok uğraşmayın lise de neredeyse tüm sınıflar aynıdır biribirinden bariz ayrılan iyi-kötü sınıflar yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı