eBay'dan Hercules DJ Console 4-MX Alırken Nelerle Karşılaşabilirim?

neu84

Hectopat
Daha fazla  
Amazonda şirketler ve direkt Amazon satış yapıyor diye biliyorum. Kişilerin satış yaptığı ve Gittigidiyor platformu olan Ebay'dır. Amazon hesabım olmadığı için de ürünün gönderim seçeneklerine bakamadım. Ancak Amazon'un Türkiyeye gönderimi var.
İletişim olarak şu var;
Amazon.com Sign In

Bir personelle görüştüm amazondan, o da maalesef bu ürünün türkiyeye gönderimi yoktur dedi. Aynı ürüne ebaydan baktım, fiyatı biraz yüksek. Aynı zamanda $75 gibi bi kargo ücreti var. Sizce ebaydan satın alırsam türkiyeye sorunsuz giriş yapabilir mi ürün gümrükten? Güvebilir midir peki ebayden alışveriş yapmak? Vergisi çok çıkar mı?

@neu84
Bu verdiğin görselde Amazon.com'un kendi stoklarından gönderileceğini ve satılacağını belirtiyor. Yani ABD'nin ambargo yapmadığı tüm ülkelere ürün gidebiliyor.
Bunu ise yeşil ile yazılmış "In Stock." yazısının altındaki açıklamadan anlıyoruz. :)

Cevap için teşekkürler. Bir yarım saat önce amazondan biriyle konuştum. Maalesef Türkiye'ye gönderilmediğini söyledi bu ürünün.

Ebay önceki konunda da dediğim gibi kişiler satış yaptığı için güvenilen tipi de var güvenilmeyeni de. Gümrükte kesin takılır, ücretini ödeyip geçirilebilir. Ancak gümrük ücreti ne kadar tutar bilmiyorum. 100 Euro'yu aştığından takılır yani.
Üründe sorun çıktığında veya bozulduğunda muhattap bulamayabilirsin. Yüksek öncelikli satış yapanları ve top rate almış kişilerden ürün alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ebay önceki konunda da dediğim gibi kişiler satış yaptığı için güvenilen'i de var güvenilmeyeni de. Gümrükte kesin takılır ücretini ödeyip geçirilebilir. Ancak gümrük ücreti ne kadar tutar bilmiyorum. 100 Euro'yu aştığından takılır yani.
Üründe sorun çıktığında veya bozulduğunda muhattap bulamayabilirsin. Yüksek öncelikli satış yapanları ve top rate almış kişilerden ürün alın.

Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı