Çözüldü Ebuy7'den alınan PTM7950 Sahte Mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NightMare_TR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben 12 gün önce PTM7950 siparişi vermiştim Ebuy7 üzerinden ve az önce geldi. Ancak ürünün üzerinde hiçbir şey yazmıyor, yani PTM7950 veya Honeywell gibi. Sizce bu ürün sahte olabilir mi?

Aldığım link:

Kutu içeriği şu şekilde.

Dosya Ekleri

• 20250801_112437.jpg
    20250801_112437.jpg
    294,6 KB · Görüntüleme: 56
Çözüm
Hayır, o ürün sahte değil orijinal. Bizzat o sayfadan alıp uyguladım. Sonuçlar da kutu içeriği de diğer PTM7950 rehberlerindeki ile tamamen aynı.
Hayır, o ürün sahte değil orijinal. Bizzat o sayfadan alıp uyguladım. Sonuçlar da kutu içeriği de diğer PTM7950 rehberlerindeki ile tamamen aynı.
Hocam bende uyguladım sonuçlara baktım ve çok sevindim. Mx-6 da bu watt tuketimine cikamiyordum bile ve ona ragmen 95 dereceye çıkan bilgisayar şuan 75 derece. Isınan laptop yokmus ben onu anladım bugün.

Sonuc olarak sahte değilmiş arkadaşlar. Gönül rahatlığıyla buradan linkten alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 20250801_132657.jpg
    20250801_132657.jpg
    178,9 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Hocam bende uyguladım sonuçlara baktım ve çok sevindim. MX-6 da bu watt tuketimine cikamiyordum bile ve ona ragmen 95 dereceye çıkan bilgisayar şu an 75 derece. Isınan laptop yokmus ben onu anladım bugün.

Sonuç olarak sahte değilmiş arkadaşlar. Gönül rahatlığıyla buradan linkten alabilirsiniz.

Nasıl uyguladınız hocam bende aldım da kaç günde geldi ve gelince ne kadar ücret aldılar.

Nasıl uyguladınız hocam bende aldım da kaç günde geldi ve gelince ne kadar ücret aldılar.

Ben ilk başta 40×40 almıştım. Sonrasında ebuy7 sitesinin canlı temsilcisi ile iletişime geçip 30×30 daha eklettim. Bu ikisi kargo dahil toplam 573₺ tuttu. Vergi ücreti de 280₺. Yani toplam maliyet 853₺. Ürün gümrükten geçince PTT'nin kargo takip sayfasında yazıyor zaten vergi ücreti oradan öğrenebilirsiniz ürünün fiyatina göre degisiyor. Onun dışında kargoya verilme suresi 2 gün, kargodan elime ulaşması da 10 gün sürdü. Benim evim İstanbul'a uzak olduğu için İstanbul'a geldikten 2 gün sonra bana ulaştı. Uygulama kısmına gelecek olursak ilk başta işlemci ve GPU'nun ölçülerini alıp makasla kestim. Sonra kestiğim parçanın üst kısmını cımbızla çıkardım ve uygulayacağım yerin üzerine sabitledim. En sonda da paketin içeriğindeki yapışkanlı şeyi üzerine yapıştırıp diger kalan kısmını çıkardım. İşlemci kısmını biraz az kesmiştim o yüzden cok küçük parçayı yanına koydum.

Dosya Ekleri

• 20250801_124031.jpg
    20250801_124031.jpg
    262,7 KB · Görüntüleme: 40
Ben ilk başta 40×40 almıştım. Sonrasında ebuy7 sitesinin canlı temsilcisi ile iletişime geçip 30×30 daha eklettim. Bu ikisi kargo dahil toplam 573₺ tuttu. Vergi ücreti de 280₺. Yani toplam maliyet 853₺. Ürün gümrükten geçince PTT'nin kargo takip sayfasında yazıyor zaten vergi ücreti oradan öğrenebilirsiniz ürünün fiyatina göre degisiyor. Onun dışında kargoya verilme suresi 2 gün, kargodan elime ulaşması da 10 gün sürdü. Benim evim İstanbul'a uzak olduğu için İstanbul'a geldikten 2 gün sonra bana ulaştı. Uygulama kısmına gelecek olursak ilk başta işlemci ve GPU'nun ölçülerini alıp makasla kestim. Sonra kestiğim parçanın üst kısmını cımbızla çıkardım ve uygulayacağım yerin üzerine sabitledim. En sonda da paketin içeriğindeki yapışkanlı şeyi üzerine yapıştırıp diger kalan kısmını çıkardım. İşlemci kısmını biraz az kesmiştim o yüzden cok küçük parçayı yanına koydum.

Tamamdır hocam teşekkürler bir de sizi uğraştıriyorum ama ben 80x40 aldım işlemci ve CPU için yeterli olur değil mi?

Tamamdır hocam teşekkürler bir de sizi uğraştıriyorum ama ben 80x40 aldım işlemci ve CPU için yeterli olur değil mi?

Fazla bile almışsın çok rahat 3-4 kere değiştirirsin. Zaten bu pad uzun süre gidiyor öyle macunlar gibi pomp out oldu yenisini süreyim deme riski yok araştırdığım kadarıyla. Hayırlı olsun.

Fazla bile almışsın çok rahat 3-4 kere değiştirirsin. Zaten bu pad uzun süre gidiyor öyle macunlar gibi pomp out oldu yenisini süreyim deme riski yok araştırdığım kadarıyla. Hayırlı olsun.

Hocam merhaba rahatsızlık vermek gibi olmasın ama bir şey sormam lazım ürün şu an burada bunun vergisini nereden öderim?

Screenshot_2025-08-10-13-33-11-169_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2025-08-10-13-33-11-169_com.android.chrome.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı