EC2-A Fare ile CS:GO Oynayamamak

Evet arkadaşlar yeni bir fare (EC2-A) aldım ve skorlarım düştü. Rakipleri vuramamaya başladım. Fare mükemmel ama ben pençe gripden palm gripine geçtim ve DPI'mda ciddi değişiklikler yaptım. Bir program var, farenin geçtiği yerleri çiziyor, ben yüksek skorlarımın olduğu fare ile kaydettim. Değerlendirir misiniz?

Eski faremin kaydı şu konuda Farenin türü kullanış şeklini etkiler mi?

IOGraphica - 2.1 hours (from 18-06 to 20-16).png

Son düzenleyen: Moderatör:
DPI ve mouse değişikliğinden sonra direk oyunlarda 1. olmayı beklemiyorsun değil mi? Yeni ayarlarına alışmak için topluluk sunucularında, alıştırma haritalarında takıl, O takıldığın sürede alışacaksın.

DPI ve mouse değişikliğinden sonra direk oyunlarda 1. olmayı beklemiyorsun değil mi? Yeni ayarlarına alışmak için topluluk sunucularında, alıştırma haritalarında takıl, O takıldığın sürede alışacaksın.
Tabi ki 1. olmayı beklemiyorum ama bir maçta kötü oynadığım için atıldım. Çok garibime gitti açıkçası.

DPI: 800 Oyun içi sensivity 3.5 (oynarken 3.75di)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı