Beyaz kasalar seçebilirsiniz. Fiyatları biraz daha tuzlu oluyor ama Eczane ortamında güzel gözükür, uyum sağlar.İş görecek şekilde uygun fiyatlı tercih etmeye çalıştım. RGB seçme sebeplerimin arasında değildi tabi. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Beyaz kasalar seçebilirsiniz. Fiyatları biraz daha tuzlu oluyor ama Eczane ortamında güzel gözükür, uyum sağlar.İş görecek şekilde uygun fiyatlı tercih etmeye çalıştım. RGB seçme sebeplerimin arasında değildi tabi. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Tavsiye ettiğiniz bileşenler var mı ?Kasanın soba olması dışında bir sorun yok gibi. 10400 almak yerine APU işlemci + 16 GB RAM alınabilir.
2200G ile 2x8 GB kaliteli bir RAM kiti alınabilir.Tavsiye ettiğiniz bileşenler var mı ?
RAM kısmında değişiklik yaptım https://www.hepsiburada.com/corsair...4PFvossHD-MBrC3YFD594xmTjQL_NQkoaAt1tEALw_wcB buna karar verdim.
Bence eczane için fazla bile.Arkadaşlar merhaba, açacağım eczanede ana bilgisayar olarak kullanmak üzere aşağıdaki gibi bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Görüş ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Sistem hakkında aklıma takılan 2 soru var:
- 8 GB RAM yeterli olur mu?
- H410 yeterli olur mu veya yerine B460 gibi üst model bir anakart gerekli mi?
Bileşenler.
-İşlemci Intel i5 10400.
-Anakart Gigabyte H410M S2H V2 2933MHz.
-Kasa Sharkoon RGB Flow.
-PSU FSP Hydro 500W 80+ Bronze.
-Monitör LG 24ML600M-B
-SSD 870 EVO SATA 3 500 GB.
-RAM Corsair Vengeance 1x8 GB 2666MHz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.