Olayların alaka seviyesi arda turan ile Elon Musk.
Adam kapalı kutu satılan yerde kediden rahatsızlık duymuş. Bende diyorum ki zaman neler gösterir, bu kadar da titiz olunmaz.
Olayların alaka seviyesi arda turan ile Elon Musk.
Aynen kral gerek yok abartıyoruz biz. Sen kedinin kendini sevdirirken iyice eczacının elini yaladığından emin ol. Su içerken titreme gelince korkma, normaldir. Gerçekten açıklama yapmak zorunda kaldığımız meselelere bak ya.Adam kapalı kutu satılan yerde kediden rahatsızlık duymuş.
Mesaja bak haykırdım. Burası konu dışı.Ne yapmamızı bekliyorsun dostum?
Mesaja bak haykırdım. Burası konu dışı.
Kız konusu açsaydım mutlu olurdun değil mi?![]()
Aynen kral gerek yok abartıyoruz biz. Sen kedinin kendini sevdirirken iyice eczacının elini yaladığından emin ol. Su içerken titreme gelince korkma, normaldir. Gerçekten açıklama yapmak zorunda kaldığımız meselelere bak ya.
Olayın tekrar alaka seviyesi Arda Turan ile Elon Musk seviyesine geldi. Cidden mantıklı mukayese edebilme ve objektif çıkarımlar yapmak her insanın yapabileceği bir şey değil, ben bu internette bunu öğrendim.Anladıgım kadarıyla o kedinin orada olmadıgını görsen senin için bir sorun teşkil etmeyecek. Örnek olarak internetten yemek siparişi verdigimiz yerlerin, çok mu temiz oldugunu düşünüyorsun?
Hani kuduz yüzeyden de bulaşıyor ya, parazit ve bakterilerin yumurtaları yapışkan falan. Sen o elinle kutuya dokunup aynı elle ağzından içeri bir şeyler yutuyorsun ya da daha kötüsü enjeksiyon yiyorsun direkt dolaşım sistemine? Hastanenin çevresine bile çöpler yemek artığı ile dolu olmasına rağmen kulubeler hariç neden köpek, kedi almazlar?
Olayların alaka seviyesi Arda Turan ile Elon Musk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.