Eczanede steroid var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha sorulcak soru var da hocam sizi şey yapmayayım daha yukarıda dediğiniz şey iğne mi tercih diyorsunuz yani iğne eczanede yok internetten mi alınmalı düzgün site de yok.

Düzgün siteler var elimde yanlış anlaşılmasın sustanonla primobolan çok işini görmez hocam size daha güzel ilaçlar önerebilirim bütçenizi söyler misiniz?

Düzgün siteler var elimde yanlış anlaşılmasın sustanonla primobolan çok işini görmez hocam size daha güzel ilaçlar önerebilirim bütçenizi söyler misiniz?
Ay başı maaş alıcam hocam bir ilaca max 1k olmadı 1.5 veririm iğne veya hap şeklinde mi birde onu da söylerseniz sevinirm önerceğiniz ürünün.

Ay başı maaş alacağım hocam bir ilaca Max 1K olmadı 1.5 veririm iğne veya hap şeklinde mi bir de onu da söylerseniz sevinirm önereceğiniz ürünün.

Hocam bakın iğne uzun esterli hap kısa esterli ben şahsen iğne öneririm hapa göre daha sağlıklı ama iğneler pahalı hocam haplardan 1 tane alıyorsun 1 ay gidiyor ama hapların türleride var kütle için yağ yakımı vb için sorunuzun cevabına gelelim.
Önereceğim iğne fakat bu sitelerde iğneler pahalı haftalık 700 TL'ye gelecek 1 ayda 2400 TL hocam.
Önereceğim hapların yanında iğne kullanman gerekir yoksa adamakıllı sonuç alamazsın gene de 3000 TL gerekir
Eczaneden yapayım dersen aylık eczane taş çatlasa 1500 TL olacak söyleyeyim uygun bir şey arıyorsan eczaneden alın hocam.

Hocam bakın iğne uzun esterli hap kısa esterli ben şahsen iğne öneririm hapa göre daha sağlıklı ama iğneler pahalı hocam haplardan 1 tane alıyorsun 1 ay gidiyor ama hapların türleride var kütle için yağ yakımı vb için sorunuzun cevabına gelelim.
Önereceğim iğne fakat bu sitelerde iğneler pahalı haftalık 700 TL'ye gelecek 1 ayda 2400 TL hocam.
Önereceğim hapların yanında iğne kullanman gerekir yoksa adamakıllı sonuç alamazsın gene de 3000 TL gerekir
Eczaneden yapayım dersen aylık eczane taş çatlasa 1500 TL olacak söyleyeyim uygun bir şey arıyorsan eczaneden alın hocam.
Eczaneden alıcaz artık hocam hayırlısı olsun.

Hocam şuan Sustanonu aldım. Nerden vurucaz tam olarak birde 250 mg yazıyor hepsini mi, vurucaz.

Hocam şuan Sustanonu aldım. Nerden vurucaz tam olarak birde 250 mg yazıyor hepsini mi, vurucaz.

IMG_20240723_113257.jpg IMG_20240723_113236.jpg

Son düzenleme:
Eczaneden alacağız artık hocam hayırlısı olsun.

Hocam şu an sustanonu aldım. Nereden vuracağız tam olarak bir de 250 mg yazıyor hepsini mi, vuracağız.

Hocam şu an sustanonu aldım. Nereden vuracağız tam olarak bir de 250 mg yazıyor hepsini mi, vuracağız.

Eki Görüntüle 2261339Eki Görüntüle 2261340

Hocam dikkat edin vuracağım diye damara denk getirmeyin nereden vurcağınızı soruyorsanız bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de sizinki yeşil uçlu iğne hocam birden sokmayın sakın yavaş yavaş sokun canınız yanmıyor merak etmeyin.

Hocam dikkat edin vuracağım diye damara denk getirmeyin nereden vurcağınızı soruyorsanız bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de sizinki yeşil uçlu iğne hocam birden sokmayın sakın yavaş yavaş sokun canınız yanmıyor merak etmeyin.

Damara denk gelirse nolur hocam sağlık ocağına gittim reçete istedi beceriksizim doğru düzgün iğneye bile alamadım ilacı bide enfeksiyon falan kaparsın dedi aldığın gibi vurman lazımmış çöpe attım yarın tekrar alıcam 107 lira çöp oldu.

Damara denk gelirse ne olur hocam sağlık ocağına gittim reçete istedi beceriksizim doğru düzgün iğneye bile alamadım ilacı bir de enfeksiyon falan kaparsın dedi aldığın gibi vurman lazımmış çöpe attım yarın tekrar alacağım 107 lira çöp oldu.

Var bir hayır kardeşim kullanma.

Damara denk gelirse ne olur hocam sağlık ocağına gittim reçete istedi beceriksizim doğru düzgün iğneye bile alamadım ilacı bir de enfeksiyon falan kaparsın dedi aldığın gibi vurman lazımmış çöpe attım yarın tekrar alacağım 107 lira çöp oldu.

Aldığın gibi vurman lazım değil benim stokum var dostum yani öyle bir şey yok.
Ayrıca iğneye alamadım derken? Cam tüpün içinden mi alamadın? YouTube'da bir sürü video var cam şişeden enjektöre ilaç alma diye onlara bakabilirsinde biraz araştır bence hocam öyle hemen vurma.

Aldığın gibi vurman lazım değil benim stokum var dostum yani öyle bir şey yok.
Ayrıca iğneye alamadım derken? Cam tüpün içinden mi alamadın? YouTube'da bir sürü video var cam şişeden enjektöre ilaç alma diye onlara bakabilirsinde biraz araştır bence hocam öyle hemen vurma.
Baktım videoya adam camı bastırıp kırıyor iğne ucunu sokuyor ilaç direk boşalıyor içine ama bende olmadı dışa dökülcek gibi oldu riske atmadım beslenmeyi de oturtamadım göğüs kaslarımın eridiğini hissediyorum beni bunalıma soktu artık dayanamıyorum zaten.

Baktım videoya adam camı bastırıp kırıyor iğne ucunu sokuyor ilaç direk boşalıyor içine ama bende olmadı dışa dökülecek gibi oldu riske atmadım beslenmeyi de oturtamadım göğüs kaslarımın eridiğini hissediyorum beni bunalıma soktu artık dayanamıyorum zaten.

Hocam psikolojiniz nasıl iyi misiniz? Neden böyle ilaclar kullanmayı düşündünüz?
Bende zayıfım hocam yaşıtlarıma göre çok zayıfım ondan bende kullandım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı