Edge Chromium'un Internet Explorer'ı Aratmayan Performansı

Gayet stabil ve temiz çalışıyor. Birkaç gündür kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Arayüz üzerinde ufak tefek değişiklik olmuş ve Google Chrome’dan daha güzel olmuş. Memnunum.
Ayrıca Edge Chromium Türkçe dil desteği sunan bir tarayıcı. Ayarlarından bakabilirsiniz. Kullanmadan ve özelliklerini test etmeden olumsuz yorum yapmayın.

Normalde Edge'nin yüzüne bakmazdım ama bu sürüm başka. İlk açılışta Chrome'den verileri alması çok iyi olmuş. Chrome ile aynı performansta.

Bende oldukça beğendim. Chrome ile direk senkronize oldu. Performansı şurdan örnek vermem gerekirse, sayfalarda daha yumuşak bir iniş var ve gayet akıcı bir şekilde indiriyor chrome ye göre birde youtube da tam ekrana geçerken biraz bekletiyordu bu ise direk tak diye geçiş yapıyor. Olmuş bu sefer.

Beğendik iyi iyi.

Sorun Edge'de falan değil, sisteminde. Uzun süre Edge Beta kullanıp bugün de stabil Edge'e geçmiş biri olarak hiç sorun yaşamadım.
Sisteminizde HDD mi var yoksa SSD mi?
İlk defa kurdum ve İngilizce kurulduğunu farkettim. Türkiye'de yaşıyorum abi ben.
Eki Görüntüle 487932
Ben de tam tersi İngilizce olmasını istiyorum
Bilmiyorum, Türkçe bana daha böyle sıradan gelirken İngilizce daha güzel geliyor.

Son düzenleme:

Ana dilin türkçe iken sıradan geliyor demekte ne bileyim.

Konuyu görünce deneyeyim dedim. Aylar önce Beta sürümünü beğenmiş fakat hoşuma gitmemişti. Eski Edge'den sevdiğim o kaydırma hissiyatını buna da eklemişler. Chromium hızını da katınca güzel bir tarayıcı çıkmış ortaya. Sorun sizden kaynaklı olabilir. Stabil çalışıyor şuan için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…