Edge Chromium'un Internet Explorer'ı Aratmayan Performansı

Ben daha yeni kurdum sorunsuz kuruldu, üstelik gayet hızlı. Tarayıcıda şuana kadar gördüğüm tek sıkıntı eklenti mağazasından indirilen eklentiler çok yavaş iniyor. LastPass eklentisi(10MB), Logitech Gaming Software(120MB) ve Realtek HD Audio Driver(300MB) indirmelerini hemen hemen aynı anda başlattım ve indirmesi en son biten LastPass eklentisi oldu. Microsoft, Edge'in bu performansını devam ettirir, geliştirmeye devam ederse artık formattan sonra Chrome yüklemek için kullanmayacağımı düşünüyorum. Ayrıca şuanda Windows ile beraber eski Edge yüklü geliyor ama yeni Windows sürümlerinde bunu değiştirirler mi bilgim yok, bilgisi olan söylerse sevinirim.

İnternet Download Manager indirip kullanmak çok mu zor hocam?

İnternet Download Manager indirip kullanmak çok mu zor hocam?
Niye böyle ters bir ağız takınıyorsun kendine? Eğer böyle ters bir ağız ile konuşacaksak "IDM indirmek veya indirmemek benim elimde değil mi, bundan sana ne?" derim bende sana. Chromium based Edge rezalettir asla kullanmayın demedim yalnızca eklenti mağazası yavaş gönderme(Uploadı limitlendirilmiş.) yapıyor dedim, ayrıca tarayıcı eklentilerini IDM ile otomatik kuramazsın dolayısı ile IDM sana tarayıcı eklentisi kurulacakken İndirmeyi Başlat diye bir soru sormaz, yani IDM yüklememde Microsoft taraflı bu problemin çözümü olmuyor. Bir şeyi eleştirmekte suç olmasın şu toplulukta.

Niye böyle ters bir ağız takınıyorsun kendine? Eğer böyle ters bir ağız ile konuşacaksak "IDM indirmek veya indirmemek benim elimde değil mi, bundan sana ne?" derim bende sana. Chromium based Edge rezalettir asla kullanmayın demedim yalnızca eklenti mağazası yavaş gönderme(Uploadı limitlendirilmiş.) yapıyor dedim, ayrıca tarayıcı eklentilerini IDM ile otomatik kuramazsın dolayısı ile IDM sana tarayıcı eklentisi kurulacakken İndirmeyi Başlat diye bir soru sormaz, yani IDM yüklememde Microsoft taraflı bu problemin çözümü olmuyor. Bir şeyi eleştirmekte suç olmasın şu toplulukta.

Dostum ters konuşan yok. Eklenti mi indiriyorsun sürücü mü anlamadım ben seni.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı