Edge çok RAM yiyor ve YouTube'da donuyor

Çok önceden 4 GB RAM'li bilgisayarda uğraştım ve ancak bu kadar tüketebilmişti.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (271).png
    Ekran Görüntüsü (271).png
    132,4 KB · Görüntüleme: 69
Hımm Windows 8.1.
Q9550 ile kullanıyorsun sen galiba. Ama ben E7500 ile 4 GB RAM artı HDD ile Windows 10 Pro kullanıyorum.
Hocam sizin 16 GB RAM yok muydu? Sanki demin başka konuda öyle bir şey dediydiniz birine veya ben sizinle başkasının profilini karıştırdım.

Eki Görüntüle 1269570

Eki Görüntüle 1269571

Bazen birkaç sekme açıkken bile (mesela 1Twitch+2 adet YouTube) 1.5 GB'a kadar RAM tükettiği oluyor. Oldukça fazla değil mi bu? Neden olabilir bu? Chrome'de falan böyle olmuyordu. Ayrıca neden bu kadar çok ayrı işlem gözüküyor görev yöneticisinde. Her sekme için bir tane gözükmesi gerekmez miydi? Artı olarak YouTube'da video izlerken çok donuyor durdurmaya veya başlatmaya çalıştığımda çok geç tepki veriyor.

Yandaki 3 noktadan performans sekmesini açıp verimlilik modunu her zamana çekip SS atar mısınız?

Eki Görüntüle 1269570

Eki Görüntüle 1269571

Bazen birkaç sekme açıkken bile (mesela 1Twitch+2 adet YouTube) 1.5 GB'a kadar RAM tükettiği oluyor. Oldukça fazla değil mi bu? Neden olabilir bu? Chrome'de falan böyle olmuyordu. Ayrıca neden bu kadar çok ayrı işlem gözüküyor görev yöneticisinde. Her sekme için bir tane gözükmesi gerekmez miydi? Artı olarak YouTube'da video izlerken çok donuyor durdurmaya veya başlatmaya çalıştığımda çok geç tepki veriyor.
Çözüm bulabildiniz mi hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı