UçanİneğeVuranFil
Decapat
Site adının yanında. Birde bu uzantıyı ben kaldırmamıştım neden kalkmış?Nerede yazıyor? Uzantı yüklü ve aktif değilse tam olarak tarayıcı korunmayacaktır.
Site adının yanında. Birde bu uzantıyı ben kaldırmamıştım neden kalkmış?Nerede yazıyor? Uzantı yüklü ve aktif değilse tam olarak tarayıcı korunmayacaktır.
Onun Kaspersky ile ilgisi yok. O sitenin bağlantı türü ile ilgili. Güvenli demek şifreli bağlantı demek.Site adının yanında. Birde bu uzantıyı ben kaldırmamıştım neden kalkmış?
Kullanıcı Kaspersky Security Network'e katıldıysa arama sonuçlarındaki sitelerin yanında itibar durumu belirtilir, güvenli olanlar yeşil, tanınmayanlar gri bir simgeyle gösterilir. Bu durum uzantıdan bağımsızdır, Security Network ile ilişkilidir. Konu sahibi sanırım, bunu kastediyor.Onun Kaspersky ile ilgisi yok. O sitenin bağlantı türü ile ilgili. Güvenli demek şifreli bağlantı demek.
Orada baktığımda yoktu.Onun Kaspersky ile ilgisi yok. O sitenin bağlantı türü ile ilgili. Güvenli demek şifreli bağlantı demek.
Daha önce varsa ve siz kaldırmadıysanız devre dışı kalmış olabilir. Uzantı ayarlarına gidip etkinleştirin.
Eki Görüntüle 915227
Eki Görüntüle 915228
Yoksa bu linkten yükleyin:Orada baktığımda yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.