Edge kullanılır mı?

Edge girdiğiniz sitenin URL'sini Microsoft'a gönderiyor gizlilik için Opera sıkıntı diyorsan Edge megasıkıntı, ayarlardan kapatabiliyormuşsun ama default olarak açık diye duydum, kullanmadığımdan bakmadım.

Ana sayfada gösterdikleri haberleri görünce midem bulanıyor, sırf onun için bile kullanılmaz. Recep Bey de bu durumdan rahatsızdı sanırım, Twitter'da öyle bir tweet'ini hatırlıyorum.

Edge açık olduğunda Alt+Tab yapınca yeni sekmeler orada da gözüküyor acayip kalabalık yapıyor onunda çözümünü bilenler varsa söylesin, arada Bing AI kullanmak için giriyorum bu durumu yaşıyorum.

Merhaba, ben ilk olarak Edge kullandım sonra Opera'ya geçtim. Ve Opera'nın güvenlik & gizlilik konusunda eksik olduğunu yazan mesajlar gördüm ve çok kararsız kaldım. Dünden beridir Edge kullanıyorum ama Edge yavaşmış gibi geldi bana. Sizin düşünceleriniz neler? Edge'e devam mı?

Ben Edge kullanıyorum falat öyle tarayıcılar arasında aman aman fark yok. Ha Chrome ha Edge ha Opera hepsi aynı. Opera GX oyun kanallarına mıknatıs gibi sponsor olduğundan çok kullanan gördüm. Ben de az olsa da kullandım ve çok da iyi diyemem. Performans olarak en iyisi Edge, gizlilik Brave ve VPN olarakdan Opera en iyisi diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı