Edge kullanılır mı?

Bak yukarıda ne yazmışım Bütün tarayıcıları denedim diyorum.

Evet o konuda öyle , onları kapatabilmemin bir yolu var mıdır?

Düzeni de özel yapmalısın. Ekran görüntüsüne sığdıramadım.
Ya da bu rehberdeki Mue uzantısı ile başlangıç sayfasını özelleştirebilirsin.

Son düzenleme:
Her şeyi üstüne alınma abisi

Edge için arayüzde reklamlar haberler vs. kapatılabiliyordu. Sadece arama çubuğu var bende.
Nasıl kapatabiliyoruz hocam ? ((İsmail'in mesajını görmedim))

Sağ ol .

Gayet güzel tarayıcı ama gizlilik konusunda çoğu veriyi Microsoft'a gönderiyormuş Hesabım Edge ile bağlantılı ve kötü sitelere girmiyorum o yüzden bir sorun teşkil etmiyor bilgisayarda ve telefonda da gayet hızlı açılıyor ve kapanıyor RAM kullanımı da Opera GX'e göre daha iyi Edge: 200 300 MB kullanırken 1 sekme de Opera GX 800 900 MB kullanıyordu cidden çok fazla ve Opera GX biraz daha yavaş açılıyordu Edge Windows için optimize edilmiş zaten. Telefonda da Opera da Edge'de aynı hızda açılıyor.

Özel siteler için Opera Genel kullanım için Edge kullanıyorum

Merhaba, ben ilk olarak Edge kullandım sonra Opera'ya geçtim. Ve Opera'nın güvenlik & gizlilik konusunda eksik olduğunu yazan mesajlar gördüm ve çok kararsız kaldım.
Edge bir tık daha güvenli. Fakat güvenlik için sadece tarayıcının insiyatifine kalmamak da önemli.

Kaspersky veya Bitdefender. İkisi de olmayacaksa F-Secure gibi bir güvenlik yazılımının arkada sürekli aktivitelerinizi takip etmesini öneririm.

Günlük işler için Chrome daha özel işler için Edge kullanıyorum

Edge daha hızlı.

Yazdığınızın aynısını bana yapman dışında bir sorun yok. Yapılan testlerde gördüklerim ve kendi deneyimlerim sonucu Edge daha hızlı diyebilirim. GX fanlığı sırası değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…