Dreamy Bull
Hectopat
- Makaleler
- 1
Güzel ama alışveriş kısmı yok bende.
Bugün Windows güncellemesi yapıldı ve açıldığında karşımda Microsoft Edge'i gördüm. Pek kullanmayı düşünmüyorum. Chrome kullanmaya aşırı alıştım. Kullanmaya değer mi sizce?
Onda da zaten oto çeviri olmasa da (zaten nefret ederim oto çeviriden) sağ tıklayıp çevirme varOtomatik çeviri dışında diğer tüm özellikler çok daha kullanıcı dostu ve az kaynak harcıyor. Chrome'a ait eklenti ve temaları kullanabiliyorsunuz. Yan sekmeler vs. birçok özellik de içinde bulunduruyor. Kullanmaya başladıktan sonra diğer tarayıcıları kullanmayacaksınız.
Hocam sizin şu ismini gördükçe aklıma böyle yarım gelişmiş yarım anne rahminde kalmış insanımsı tuhaf yaratık tarzı bir Marty Friedman geliyor Allah aşkına değiştirin şu nickname'i en sevdiğim gitaristlerden birini öyle hayal etmeye alışık değilim, şimdi ne zaman Tornado Of Souls dinlesem aklıma gelecek.Chrome’dan daha iyi bence.
Daha az RAM yiyor tasarımı da klasik Microsoft temaları gibi.
Bir ara kullandım ama Firefoxcuyum ben arkadaş.
Hatta özel seslendirme bile var. Şu an yorumunuzu dinliyorum.Onda da zaten oto çeviri olmasa da (zaten nefret ederim oto çeviriden) sağ tıklayıp çevirme var.
Hocam aka ekleyecektim olmadıHocam sizin şu ismini gördükçe aklıma böyle yarım gelişmiş yarım anne rahminde kalmış insanımsı tuhaf yaratık tarzı bir Marty Friedman geliyor Allah aşkına değiştirin şu nickname'i en sevdiğim gitaristlerden birini öyle hayal etmeye alışık değilim, şimdi ne zaman Tornado Of Souls dinlesem aklıma gelecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.