Edge kullanılmalı mı?

Otomatik çeviri dışında diğer tüm özellikler çok daha kullanıcı dostu ve az kaynak harcıyor. Chrome'a ait eklenti ve temaları kullanabiliyorsunuz. Yan sekmeler vs. birçok özellik de içinde bulunduruyor. Kullanmaya başladıktan sonra diğer tarayıcıları kullanmayacaksınız.

Otomatik çeviri dışında diğer tüm özellikler çok daha kullanıcı dostu ve az kaynak harcıyor. Chrome'a ait eklenti ve temaları kullanabiliyorsunuz. Yan sekmeler vs. birçok özellik de içinde bulunduruyor. Kullanmaya başladıktan sonra diğer tarayıcıları kullanmayacaksınız.
Onda da zaten oto çeviri olmasa da (zaten nefret ederim oto çeviriden) sağ tıklayıp çevirme var :D.

Chrome’dan daha iyi bence.
Daha az RAM yiyor tasarımı da klasik Microsoft temaları gibi.
Bir ara kullandım ama Firefoxcuyum ben arkadaş :D.
Hocam sizin şu ismini gördükçe aklıma böyle yarım gelişmiş yarım anne rahminde kalmış insanımsı tuhaf yaratık tarzı bir Marty Friedman geliyor Allah aşkına değiştirin şu nickname'i en sevdiğim gitaristlerden birini öyle hayal etmeye alışık değilim, şimdi ne zaman Tornado Of Souls dinlesem aklıma gelecek.

Hocam sizin şu ismini gördükçe aklıma böyle yarım gelişmiş yarım anne rahminde kalmış insanımsı tuhaf yaratık tarzı bir Marty Friedman geliyor Allah aşkına değiştirin şu nickname'i en sevdiğim gitaristlerden birini öyle hayal etmeye alışık değilim, şimdi ne zaman Tornado Of Souls dinlesem aklıma gelecek.
Hocam aka ekleyecektim olmadı :D.
Eski nicki Marty ama şimdi ondan daha eski ismime geçince karışmasın dedim.
@Samotne Ciasteczka ’nın techno3030 olduğunu anlamak için 3 hafta gerekti :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı