Edge ve Chrome'da çoğu site yanıt vermiyor

T_u_x

Hectopat
Yer
Ankara
Son birkaç gündür Edge ve Chrome'da çoğu site ya çok yavaş çalışıyor ya da açtıktan kısa bir süre sonra donuyor. Firefox gibi gecko tabanlı tarayıcılarda ve diğer Chromium tabanlı tarayıcılarda (Brave, Chromium vs.) bu sorun yok. Dün Edge'i sıfırladım ve sorun düzelmişti. Bugün aynı sorun tekrar var. Chrome Allah'a emanet zaten. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Tarayıcıların hepsi ve Windows güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son birkaç gündür Edge ve Chrome'da çoğu site ya çok yavaş çalışıyor ya da açtıktan kısa bir süre sonra donuyor. Firefox gibi gecko tabanlı tarayıcılarda ve diğer Chromium tabanlı tarayıcılarda (Brave, Chromium vs.) bu sorun yok. Dün Edge'i sıfırladım ve sorun düzelmişti. Bugün aynı sorun tekrar var. Chrome Allah'a emanet zaten. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Tarayıcıların hepsi ve Windows güncel.
Eğer üstteki değilse hatanın ne olduğu konusunda en ufak bir fikrim olmadığı için önce temel sorun gidermeden başlayalım. Yönetici modda CMD penceresine:
Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Sorunum web sitelerinin çok yavaş çalışması hatta direkt donması. Ayrıca MalwareBytes kullanmıyorum.

Eğer üstteki değilse hatanın ne olduğu konusunda en ufak bir fikrim olmadığı için önce temel sorun gidermeden başlayalım. Yönetici modda CMD penceresine:
Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Sistemde herhangi bir sorun bulamadılar ve sorun hala devam ediyor. Edge'in ve Chrome'un eski bir sürümünü kurup deneyeceğim.
CMD'nin ekran görüntüsü:
2.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı