Edit ve record program önerisi

Makaleler
2
Camtasia kullandım, pek verim alamadım render %35'de kalıyordu, ani donmalar oluyordu. RAM yeterli 8 GB %70 işlemci yiyor edit yaptığım zaman vesair, işlemcim i5-7300HQ.
Hem kayır yapan, hem edit yapan bir program öneriniz nedir? Camtasia benzer ya da sadece kayıt yapan bir program ve edit yapan kullanımı zor olmasın sade arayüz vb olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edit olarak ücretsiz bilemiyorum ama VEGAS PRO'nun Magix'e geçmeden önceki hali (Mesela 12)
çok sade ve hızlı edit yapmaya imkan tanıyor. Magix sonradan profesyonelleştirdiği için sadelik bir tık azalıyor ama yine de iyi.
Kayıt olarak ise OBS.

Edit olarak ücretsiz bilemiyorum ama Vegas Pro'nun Magix'e geçmeden önceki hali (mesela 12)
Çok sade ve hızlı edit yapmaya imkan tanıyor. Magix sonradan profesyonelleştirdiği için sadelik bir tık azalıyor ama yine de iyi.
Kayıt olarak ise OBS.

Vegas Pro tövbe yarrabi o çok ayrıntılı bir şeyi 1mm oynatsan gidiyor video :D.
Ben daha cok sade video birleştirme mouse efektleri geçiş efektleri sansür vb istiyorum renk tonuymuş vb ihtiyacım yok.
OBS + davinci resolve.

Bakarım biraz sade gibi gözüküyor.
OBS + davinci resolve.

Hocam aşırı zor kolay bir edit programı yok mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı