Kapak fotoğrafı dikkat çekmiyor. Profil fotoğrafı kötü.senin görüşün hocam karışamam , öneriniz var mıdır ?
Kapak fotoğrafı dikkat çekmiyor. Profil fotoğrafı kötü.senin görüşün hocam karışamam , öneriniz var mıdır ?
hmm anladım hocamKapak fotoğrafı dikkat çekmiyor. Profil fotoğrafı kötü.
hmm anladım hocam
hocam yok youtube da böyle içerik üreten kanallara bakar iseniz çoğu kişi böyle yapıyorBunu dedi diye daha çok çıplaklık içeren görseller koymayın da..
Onu demek istememiştim hocam. İlk başta shorts videoları ile başlayın, yok ben böyle derleme yapıcam diyorsanız da videonun içindeki içerikler daha kısa olsun.Paylaşan kanalları inceledim de hocam , genellikle 7-15 dakika arasında video atıyorlar , 6 dakika ideal gibi
sanırsam başlangıçtaki video uzun başka uzun video eklediğimi hatırlamıyorum ama.Onu demek istememiştim hocam. İlk başta shorts videoları ile başlayın, yok ben böyle derleme yapıcam diyorsanız da videonun içindeki içerikler daha kısa olsun.
Selam herkese,
Uzun zamandır istiyordum böyle kısa komik videoları derleyip paylaşmayı, sizce nasıl öneri ve tavsiyelere açığım. (sonu güzel oldu)
yok zaten yayıncıların izlediği kanallardan esinlenerek koyuyorum videoları , incelediğim kadarı ile o kanallarda aralara 1 kaç tane koyup sona "ödül" diye başka videolar koyuyorlar, shorts videosu paylaşmış idim bir kaç tane izlenmeyince bu videolara yöneldimÖncelikle bence bu(sizin koyduğunuz) kesitler berbat ve "bana kalırsa" büyümek için prime ihtiyacınız var. Bu tarz kanallar çoğunlukla Twitch yayıncılarına kendini sevdirmeye çalışıyor ve yeterli bir düzeye ulaşıyorlar.(Yüksek ihtimal o tarz kanallardan esinlenerek yapmış olabilirsiniz.) Ondan sonrası da sizlik. Sizin güleceğinizden ziyade "bana kalırsa" yayıncıların ilgilendiği mizah türünden videolar yapıp izlemelerini sağlarsanız ufakta olsa kanalınıza yavaş yavaş katkılar yapıyorlar.
Eğer bu bahsettiğimi yapmak istiyorsanız Twitch'i birazcık takip etmeniz gerekiyor ve özellikle diğer kanalların(YouTube kesit paylaşanların) videolarını koymamaya özen gösterin yoksa sıkıcı gelir.
Thumbnail berbat ve ilgi çekmiyor. Video aralarına koyduğunuz kadınlar ise genelde "Ödül" ile adlandırılan video sonlarına koyulur ve bazı insanlarda genelde orası için izler..
Eğer twitch ile yürümek istemezsen de arkadaşın bahsettiği gibi "shorts" videoları ile kendini tanıtman lazım yoksa bu devirde kanal büyütmek zor.
Anladım hocam sağol öneri için.Çok kötü kara shitpost ağırlıklı yapsan emim ol daha çok izlenir şahsen bende izlerim ama sağlam shitpostcu olman lazım herkes yapamaz atatv44'den selam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.