Editlerim nasıl?

Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 4 aydır edit yapıyorum (Premiere Pro ve After Effects ile futbol ile alakalı editler.) Yaptığım bazı çalışmaları size de sunup görüşlerinizi almak istedim.

1. video: 01 Stretch RGB3 - down

2. video: messi4 (şarkıya girdikten sonraki geçiş efekti için kusura bakmayın efekti silmeme rağmen orada kaldı.)

3: Video: pogba - down

Son düzenleyen: Moderatör:
3. videoda gol anı ve sesin giriş anı uymamış bence. Onun dışında şarkı seçimin güzel. İlk videoda da sıradışı bir şey göremedim ben telefondan da yapılabilecek şeyler. Ama kullanmaya öğrenmeye devam et bu gidişle güzel şeyler çıkarırsın bence.

Zamanında bu işlerle ciddi anlamda uğraşmış birisi olarak hevesini takdir ettim fakat biraz daha yaratıcı olman lazım bence. Son videodaki gol anı güzel mesela ama diğerlerinde pek bir numara yok. :) Nostaljik efektler her videoya gitmez. Gerçi o futbol videolarına çok bir düzenleme de gerekmez. Yaratıcılığını konuşturabileceğin projeler yapmalısın. Bence After Effects'e biraz daha yoğunlaş. Intro yapmayı falan öğren. Eskiden bu konularla ilgili pek kaynak yoktu ama şimdi çok var. Hala internetin bir köşesinde duruyor mu bilmiyorum ama Bukey DVS After Effecs eğitim seti vardı. Türkçe başlangıç kaynağı olarak idealdir.

Zamanında bu işlerle ciddi anlamda uğraşmış birisi olarak hevesini takdir ettim fakat biraz daha yaratıcı olman lazım bence. Son videodaki gol anı güzel mesela ama diğerlerinde pek bir numara yok. :) Nostaljik efektler her videoya gitmez. Gerçi o futbol videolarına çok bir düzenleme de gerekmez. Yaratıcılığını konuşturabileceğin projeler yapmalısın. Bence After Effects'e biraz daha yoğunlaş. Intro yapmayı falan öğren. Eskiden bu konularla ilgili pek kaynak yoktu ama şimdi çok var. Hala internetin bir köşesinde duruyor mu bilmiyorum ama Bukey DVS After Effecs eğitim seti vardı. Türkçe başlangıç kaynağı olarak idealdir.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Gayet güzel, fakat aşırı efekt içeren videolar bana biraz abartılı geliyor. Çoğu kişiye de öyle geldiğini düşünüyorum. Gereksiz efekt kullanımından kaçınırsan ve daha sade bir yol izlersen bunun yanında biraz daha yaratıcı olursan çok daha başarılı olur.

Gayet güzel, fakat aşırı efekt içeren videolar bana biraz abartılı geliyor. Çoğu kişiye de öyle geldiğini düşünüyorum. Gereksiz efekt kullanımından kaçınırsan ve daha sade bir yol izlersen bunun yanında biraz daha yaratıcı olursan çok daha başarılı olur.
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Hepinize teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı