Efsane Cuma indirim konusu

Kesinlikle kablosuz kulakiçi kulaklık alacağım. Elimde Sony XB50 mevcut ve uzun süredir (2 yıldır) sorunsuz kullanıyordum ancak arkadaşımın jackı yamultması sonucu 3-4 ay bile iyi dayandı ve artık telefonumda temassızlık ve kesintiler başladı. Zaten sporda kablolu zor oluyor. Kardeşlerime JBL 2 farklı kulaküstü kablosuz aldım ama ben alamıyorum çünkü kafa yapım değişik sıkıyorlar. (daha önce de AKG kullanmıştım kafaüstü kablolu o yüzden bana göre değil) En güçlü aday 150TL gibi komik fiyata Airdots ancak karar veremedim. Biraz daha verip daha iyisini de alabilirim fazlasına da çıkmayabilirim. Ayrıca;
1 kablolu (giriş seviye yedek bulunsun diye)
1 traş makinesi sei
1 ayakkabı (spor veya sneaker)
1 kot
2 üst giysi (tişört veya yakalı vs. olabilir)
1 alt eşofman
Lazım

Son düzenleme:
Black Friday olduğunu biliyoruz zaten. Biz başka ülkelere bakmayalım, bildiğin gibi Türkiye'de yaşıyoruz

Efsane Cuma değil de Black Friday indirimleridir o. Efsane Cuma ülkemizde birkaç satıcı tarafından uydurulmuş bir şey.
Artık neredeyse hepsi "muhteşem, efsane" gibi şeyler kullanıyor. Geçen sene linç girişimi olmuştu tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…