Efsane Cuma indirim konusu

Genellikle göz boyama oluyor.
1574349903661.png

bu ürün daha sabah 3999 TL idi. Görürsünüz indirimde 3999 veya 3750 TL'ye düşecek büyük indirim yapılmış gibi gösterilecek.

rx5700 pulse indirime girmesini bekliyorum. N11 den 2325 kupon indirimiyle kaçırdım kartı stok tükenmesi nedeniyle. Umarım aynı fiyatlara bulmayı ümit ediyorum.

Türkiye'de herkes aynı dine inanmıyor. Müslüman olsa bile sırf özel isimden dolayı dinlerine bir zarar gelmeyeceğini anlayabilen kesim var. Haklı olmak gibi bir derdim yok çünkü dediğim şeyler zaten doğru. Hangi işlemci daha iyidir diye tartışmıyoruz. :D Black Friday ise Black Friday denir. Ben bu güne "Patlıcan İndirimleri demek istiyorum" diyebilirsin ama dünyada öyle olmadığı gerçeği değişmiyor.
Black Friday daha cezbedici değil mi? Bence daha cezbedici. Efsane cuma diyerek hangi kesimi çekebilirler sence? Kapalı kadın kendine kıyafet alacak ve aldığı indirimin ismi kara cuma, alır mı sence? :D Alır ama o kadar da cezbedici olmaz. Bizim dinde cin vs konular ultra dikkat çektiği ve korkuttuğu için ismi değişmiştir.

@painkiller Az öz indirimler yapıldı teknolojik ürünlerde. Senin dediğine göre hiç indirim yapılmadı, o zaman sen dün takip edmedin. Ne demek istediğini iyi anladık ama sen de genele yayıp hiç indirim yapılmamış gibi konuştun, yok öyle bir şey. Takip etmeniz yeterli. Tabiki 500 liralık ürüne kimse 200 lira indirim yapmadı, taş çatlasın indirimler 50-100 arası gidip geldi. Bazı ürünlere bindirime yapıp 10 TL indirim yapıp çok indirim yapılmış gibi gösterildi o ayrı. Bu noktada kesinlikle doğrusun, asıl kara cuma 29 Kasım günü başlıyor ve en büyük indirimler o zaman yapılacak. Yurtdışı düzenlemesi getirilmeseydi bize de asıl kara cuma 29 Kasım olacaktı da onu hiç konuşmuyorum zaten.

@painkiller Az öz indirimler yapıldı teknolojik ürünlerde. Senin dediğine göre hiç indirim yapılmadı, o zaman sen dün takip edmedin. Ne demek istediğini iyi anladık ama sen de genele yayıp hiç indirim yapılmamış gibi konuştun, yok öyle bir şey. Takip etmeniz yeterli. Tabiki 500 liralık ürüne kimse 200 lira indirim yapmadı, taş çatlasın indirimler 50-100 arası gidip geldi. Bazı ürünlere bindirime yapıp 10 TL indirim yapıp çok indirim yapılmış gibi gösterildi o ayrı. Bu noktada kesinlikle doğrusun, asıl kara cuma 29 Kasım günü başlıyor ve en büyük indirimler o zaman yapılacak. Yurtdışı düzenlemesi getirilmeseydi bize de asıl kara cuma 29 kasım olacaktı da onu hiç konuşmuyorum zaten.
Bu siteler haftaya bir daha indirim yapacak mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı