Efsane Cuma indirim konusu

Kesinlikle kablosuz kulakiçi kulaklık alacağım. Elimde Sony XB50 mevcut ve uzun süredir (2 yıldır) sorunsuz kullanıyordum ancak arkadaşımın jackı yamultması sonucu 3-4 ay bile iyi dayandı ve artık telefonumda temassızlık ve kesintiler başladı. Zaten sporda kablolu zor oluyor. Kardeşlerime JBL 2 farklı kulaküstü kablosuz aldım ama ben alamıyorum çünkü kafa yapım değişik sıkıyorlar. (daha önce de AKG kullanmıştım kafaüstü kablolu o yüzden bana göre değil) En güçlü aday 150TL gibi komik fiyata Airdots ancak karar veremedim. Biraz daha verip daha iyisini de alabilirim fazlasına da çıkmayabilirim. Ayrıca;
1 kablolu (giriş seviye yedek bulunsun diye)
1 traş makinesi sei
1 ayakkabı (spor veya sneaker)
1 kot
2 üst giysi (tişört veya yakalı vs. olabilir)
1 alt eşofman
Lazım :)

Son düzenleme:
Bu kadar kafaya takmayın. Alacağınız ürünleri sepete ekleyin, indirim olunca bakın bakalım ne kadar indirim olmuş. Aynı zamanda o ürünlere ihtiyacınız olup olmadığını da tartın. İndirim lafını duyup bir şeyler almak mantıksız. Önceden alacağın bir şey vardır baktın gerçekten indirime girmiş alırsın. Yoksa sırf indirim diye almak sömürülmekten başka bir şey değildir. Ayrıca Efsane Cuma değil de Black Friday indirimleridir o. Efsane Cuma ülkemizde birkaç satıcı tarafından uydurulmuş bir şey.
Black Friday olduğunu biliyoruz zaten. Biz başka ülkelere bakmayalım, bildiğin gibi Türkiye'de yaşıyoruz🙂

Black Friday olduğunu biliyoruz zaten. Biz başka ülkelere bakmayalım, bildiğin gibi Türkiye'de yaşıyoruz🙂
Türkiye'de yaşıyor oluşun dünyanın koyduğu özel ismi değiştirmen gerektiği anlamına gelmiyor. Ayrıca Amazon, Newegg gibi yerlerden de alışveriş yapabilirsiniz.

Ayrıca Efsane Cuma değil de Black Friday indirimleridir o. Efsane Cuma ülkemizde birkaç satıcı tarafından uydurulmuş bir şey.
Dinle alakalı yanlış anlaşıldığı ve kimse buna kara cuma diye hitap etmek istemediği için efsane cuma olarak kaldı, kimsenin uydurduğu bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı