Efsane Cuma İndiriminde 4000 TL'ye sistem toplama

13314

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Efsane cuma büyük indirimleri ve kampanyaları için fırsatları kaçırmayayım diyorum. 2019'dan sonra da dolarda daha fazla yükseliş olacağını tahmin ettiğimden bu iki gün içerisinde kesinlikle bütçeme en uygun oyun bilgisayarı parçalarını toplamalıyım. Hepsi sıfır ve en güvenilir sitelerden birinden olmalı. Bütçem 3500-4000 arası. Öncelikle RX 580 istiyorum ki bunu birkaç sitede 1.350 TL olarak uygun bir fiyata buldum ama bunu ve diğer parçaları hangi siteden alacağıma karar veremedim. Forumumuzda şöyle bir konu açılmış: 3300 TL'ye PC Toplama ve ikinci tavsiye eden arkadaş RX 580 de olmak üzere güzel tavsiyelerde bulunmuş ama verdiği linkteki siteye pek güvenemedim. Bİlişimport'u önermiş arkadaş orada. Siz ne diyorsunuz? Bu yazdığım ekran kartı için hangi parçaları önerirsiniz? Ekran kartı da dahil alabileceğim en güvenilir ve ekonomik site hangisidir yanıtlarınızı bekliyorum. İndirimin bitmesine sadece iki gün kaldığından hızlı cevap vermeniz müteşekkir edecektir beni. Şimdiden teşekkür ederim.

İndirim çoğu yerde daha başlamadı bile bu sene hepsiburadayı takip et 23 ünde baya bir indirim yapıcak gibi duruyolar.O attığı sistemde rami değiştir en azından 3000mhz ram seç ryzen sistem sonuçta 2400mhz nin sana bir esprisi yok.Ya da acelen yoksa 1 ay sonra yılbaşı indirimleri olur hem bütçeni arttırırsın belki.

@@13314

Newegg'den sana böyle bir sistem topladım. 1700x'den soğutucu çıkıyor mu bilmiyorum. Eğer çıkıyorsa soğutucuyu çıkarır uygun bir kasa alırsın türkiyeden. (Kasa büyük olduğu için kargoyu yükseltecektir. TR'den almanı tavsiye ederim.) Biraz bütçeni aşacak bu şekilde ama güzel bir sistem olacağına inanıyorum. İyi günler dilerim.

Dosya Ekleri

• sistem.jpg
    sistem.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 151
@@13314

Newegg'den sana böyle bir sistem topladım. 1700x'den soğutucu çıkıyor mu bilmiyorum. Eğer çıkıyorsa soğutucuyu çıkarır uygun bir kasa alırsın türkiyeden. (Kasa büyük olduğu için kargoyu yükseltecektir. TR'den almanı tavsiye ederim.) Biraz bütçeni aşacak bu şekilde ama güzel bir sistem olacağına inanıyorum. İyi günler dilerim.
Gümrük ile ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı newegg de ki alışverişinizde.Hangi kargo ile gönderim yaptılar FedEX mi ?

Gümrük ile ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı newegg de ki alışverişinizde.Hangi kargo ile gönderim yaptılar FedEX mi ?

Gümrükte sıkıntı olmuyor zaten vergiyi ekran görüntüsündeki gibi başta alıyorlar fedex gönderiyor gümrük işlerini onlar hallediyor sanki hepsiburadadan vs. vermişsin gibi veriyorsun ve geliyor bu kadar arkadaşıma 3700 liralık alışveriş yaptık burdan perşembe verdik siparişi pazartesi geldi.

Gümrükte sıkıntı olmuyor zaten vergiyi ekran görüntüsündeki gibi başta alıyorlar fedex gönderiyor gümrük işlerini onlar hallediyor sanki hepsiburadadan vs. vermişsin gibi veriyorsun ve geliyor bu kadar arkadaşıma 3700 liralık alışveriş yaptık burdan perşembe verdik siparişi pazartesi geldi.
Evet gümrük vergisini vs. alıyor ödeme onu gördüm ancak sıkıntı yaşıyanlar olduğu için sordum.Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı