Efsane Cuma İndiriminde 4000 TL'ye sistem toplama

13314

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Efsane cuma büyük indirimleri ve kampanyaları için fırsatları kaçırmayayım diyorum. 2019'dan sonra da dolarda daha fazla yükseliş olacağını tahmin ettiğimden bu iki gün içerisinde kesinlikle bütçeme en uygun oyun bilgisayarı parçalarını toplamalıyım. Hepsi sıfır ve en güvenilir sitelerden birinden olmalı. Bütçem 3500-4000 arası. Öncelikle RX 580 istiyorum ki bunu birkaç sitede 1.350 TL olarak uygun bir fiyata buldum ama bunu ve diğer parçaları hangi siteden alacağıma karar veremedim. Forumumuzda şöyle bir konu açılmış: 3300 TL'ye PC Toplama ve ikinci tavsiye eden arkadaş RX 580 de olmak üzere güzel tavsiyelerde bulunmuş ama verdiği linkteki siteye pek güvenemedim. Bİlişimport'u önermiş arkadaş orada. Siz ne diyorsunuz? Bu yazdığım ekran kartı için hangi parçaları önerirsiniz? Ekran kartı da dahil alabileceğim en güvenilir ve ekonomik site hangisidir yanıtlarınızı bekliyorum. İndirimin bitmesine sadece iki gün kaldığından hızlı cevap vermeniz müteşekkir edecektir beni. Şimdiden teşekkür ederim.

@@13314

Newegg'den sana böyle bir sistem topladım. 1700x'den soğutucu çıkıyor mu bilmiyorum. Eğer çıkıyorsa soğutucuyu çıkarır uygun bir kasa alırsın türkiyeden. (Kasa büyük olduğu için kargoyu yükseltecektir. TR'den almanı tavsiye ederim.) Biraz bütçeni aşacak bu şekilde ama güzel bir sistem olacağına inanıyorum. İyi günler dilerim.
Bütçeyi aşıyor gibi görünmüyor, neden öyle dedin ki? Totaldaki fiyat uygun gibi. Kasaya da para versem yaklaşık 4000 TL olacak.
Full HD monitör lazım bir de arkadaşlar. En ekonomik ve iyi olanı önerir misiniz?

Son düzenleme:
Bende laptop almayı düşünüyorum newegg üzerinden fiyatı 6600 TL vergi kargo dahil. Şöyle bişey okumuştum bazen uyanık gümrükçüler para almak için sıkıntı çıkıyormuş ve 1000 Euro üzerindeki yurtdışı alışverişlerinde gümrük vergisinden başka esktra ithalat vergisi ödemek lazımmış . Bilen biri varsa aydınlatabilir mi?

Bütçeyi aşıyor gibi görünmüyor, neden öyle dedin ki? Totaldaki fiyat uygun gibi. Kasaya da para versem yaklaşık 4000 TL olacak.
Full HD monitör lazım bir de arkadaşlar. En ekonomik ve iyi olanı önerir misiniz?

Yani çok az aşar ama çok memnun eder seni bu sistem bu paraya da TR den alamazsın. Bence et şimdiden sipariş bu arada monitöre newegg den bakabilirsin çok güzel monitörler var uygun fiyata.

@@13314

Newegg'den sana böyle bir sistem topladım. 1700x'den soğutucu çıkıyor mu bilmiyorum. Eğer çıkıyorsa soğutucuyu çıkarır uygun bir kasa alırsın türkiyeden. (Kasa büyük olduğu için kargoyu yükseltecektir. TR'den almanı tavsiye ederim.) Biraz bütçeni aşacak bu şekilde ama güzel bir sistem olacağına inanıyorum. İyi günler dilerim.
Hocam 750w PSU fazla olmuş onun dışında gayet güzel
Bende laptop almayı düşünüyorum newegg üzerinden fiyatı 6600 TL vergi kargo dahil. Şöyle bişey okumuştum bazen uyanık gümrükçüler para almak için sıkıntı çıkıyormuş ve 1000 Euro üzerindeki yurtdışı alışverişlerinde gümrük vergisinden başka esktra ithalat vergisi ödemek lazımmış . Bilen biri varsa aydınlatabilir mi?
haci 1500 euro o sinir bildigim kadariyla ve newegg fazla masraflari odeme garantisi veriyor

Aslında son karar olarak bazı parçaları birleştirdim ve şu şekilde bir liste çıkardım:

• Gigabyte GA-A320-DS3 3200 Mhz(OC) AM4 Ryzen+ ATX Anakart
  • HighPower 600W 80+ Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı Power Supply HPG-600ST-T12S
  • G SKILL AEGİS 8GB DDR4 3000 F4-3000C16S-8GISB
  • AMD RYZEN 3 1300X 3.5GHZ 8MB AM4 (65W)COOLER MASTER MA410P 120MM
  • HDD 1 TB TOSHIBA(KINGSTON)
  • SAPPHİRE RADEON RX 580 8 GB NITRO+
  • POWER BOOST JBST-VKG1023S
  • Asus VP228HE, Monitör, 21.5", 1920x1080, Gaming/LED

Sonuncusu monitör. Bütçem çok fazla olmadığı için 1 ms'lik Full HD, 21.5 inç 60 hz monitör yazdım. Çok ekonomik ve iyi bir monitör bulursanız tavsiyenizi alırım, yarın alacağım bu parçaları çünkü. Onun dışında sistem iyi oldu gibi geldi bana. Sizin yorumlarınız varsa alayım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı