Efsane Cuma indiriminden kimler ne aldı?

Logitech G29'un fiyatına baktım aynen dediğin gibiydi. %20 indirimden bahsediliyordu.
100 liralık ürün olsa 20TL fark eder çok anlaşılmaz ama 1300 liralık mal bu. İndirim olsa ben fark ederdim herhalde :) 260TL indirim olması gerekir, neredeyse 1000TL fiyata yaklaşırdı vitessiz fiyatı ; Eğer gerçekten %20 indirim olsa.

Benim karşı olduğum şey de bu zaten. Herkes biz kadar bilinçli değil, indirim yazısını gören atlıyor.
O yüzden karşıyım. Denetlenmeli bu indirim vaatleri.

Kim neyi denetliyor hocam, daha trafik doğru düzgün denetlenmiyorken.:ROFL:
Bunu halk denetleyecek, halk sazan olmayacak bunun çözümü bu. Ayrıca çoğu üründe benim de dikkatimi çekti çok indirim yoktu hele de fiyatı yüksek ürünlerde, ama bazılarında vardı, başta attığım RX 550 baya inmişti, 330'a bulmak imkansızdı.

Hiçbir şey almadım çünkü ihtiyacım yoktu. Bu kara cumalar Amerika'nın tohumları hep. İnsanları hepten tüketime yönelten icatlar. İhtiyacı olmayan adam sözde indirim var diye alakasız alakasız şeyler alıyor bu indirimlerde. Olaya dar baktığın zaman indirimler güzel göz boyuyor. Geniş baktığın zaman mevzu ortada zaten. Saçma buluyorum böyle şeyleri. Bizi biz yapan değerleri siliyor resmen yavaş yavaş.
Vestel demiş ya... "Onların kara cuması varsa bizde hayırlı cumalar var" :)

Canım dostum resim adaş'ıyız seninle benim resim de gitti :D Kardeşim ben hoparlör almayı düşündüm ama vazgeçtim yine parayı idareli kullanmak lazım sonuçta her gün her şeye bir zam :neo:
Geçmiş olsun yoldaş benim fotoğrafın gitme sebebini biliyorsun. Sana da dokunmuş ucu, bir ara ekleriz artık ne yapalım. :D

"Hayırlı Cumalar" stratejisi de güzel, ülke insanını iyi tanıdıkları anlamına geliyor :) Vatandaş cumadan cumaya, cuma namazına bile gitmez ama "Kara Cuma" dendi diye ortalığı ayağa kaldırır :) Şu indirim çılgınlığı başka gün yaşanıyor olsa ne bahane bulacaklardı bilmiyorum. Başındaki karadan habersiz cumanın başına gelen karadan korkuyorlar :)

Keşke bizim cuma pazarlarının başına da kara gelse de ucuza alsak domatesi - muzu. Veya kasaplara ucuz et gelse de başında kara kelimesi olsa?

@BilgisayarKurdu Dediğin gibi o indirim saçmalığı benimde gözüme çarptı. Misal ben D&R sitesinde kitap aldım Cuma günü bugün siteye aynı aldığım kitapların fiyatına baktım kitapların fiyatları artmış, benim aldığım fiyata göre toplamda 20 TL fiyat artışı olmuş. Hepsiburada sitesine dönersek oradan kitap fiyatlarına baktım %10 indirim olduğu yazıyor, bu indirimli fiyat ile normal fiyatı arasında 2 TL'lik fark oluyordu bu fark %10 indirim yapıldığı anlamına mı geliyor? Bu kampanyalar ülkemizde pek işe yaramıyor açıkçası, işi kurnazlığa dökenler oldukça fazla, şahsen aldığım kitapları merak ettiğim için aldım iyi ki almışım diyorum çünkü aldığım yerde fiyatlar pahalanmış, tam tersi bir durum olsaydı alışveriş tuzağına düşmüş olurdum. Bu tuzağa düşenlerde oldukça fazla, bilinçli kişiler dediğin gibi olayın farkında. Bu günü din üzerinden de malzeme yapanlara da akıl erdiremiyorum.

@BilgisayarKurdu Dediğin gibi o indirim saçmalığı benimde gözüme çarptı. Misal ben D&R sitesinde kitap aldım Cuma günü bugün siteye aynı aldığım kitapların fiyatına baktım kitapların fiyatları artmış, benim aldığım fiyata göre toplamda 20 TL fiyat artışı olmuş. Hepsiburada sitesine dönersek oradan kitap fiyatlarına baktım %10 indirim olduğu yazıyor, bu indirimli fiyat ile normal fiyatı arasında 2 TL'lik fark oluyordu bu fark %10 indirim yapıldığı anlamına mı geliyor? Bu kampanyalar ülkemizde pek işe yaramıyor açıkçası, işi kurnazlığa dökenler oldukça fazla, şahsen aldığım kitapları merak ettiğim için aldım iyi ki almışım diyorum çünkü aldığım yerde fiyatlar pahalanmış, tam tersi bir durum olsaydı alışveriş tuzağına düşmüş olurdum. Bu tuzağa düşenlerde oldukça fazla, bilinçli kişiler dediğin gibi olayın farkında. Bu günü din üzerinden de malzeme yapanlara da akıl erdiremiyorum.
Olay piyasa takibinde bitiyor.

"Hayırlı Cumalar" stratejisi de güzel, ülke insanını iyi tanıdıkları anlamına geliyor :) Vatandaş cumadan cumaya, cuma namazına bile gitmez ama "Kara Cuma" dendi diye ortalığı ayağa kaldırır :) Şu indirim çılgınlığı başka gün yaşanıyor olsa ne bahane bulacaklardı bilmiyorum. Başındaki karadan habersiz cumanın başına gelen karadan korkuyorlar :)

Keşke bizim cuma pazarlarının başına da kara gelse de ucuza alsak domatesi - muzu. Veya kasaplara ucuz et gelse de başında kara kelimesi olsa?
Benim en çok şaşırdığım ise Hepsiburada sitesinin "Daire-Otomobil" satıyor olmasıydı. Resmen Minicooper koymuşlardı siteye. Sipariş veriyorsun kargoyla mı geliyor nedir yani? :D Şaka bir yana bazı sitelerde fiyasko oldu bu cuma indirimi. Fiyatları şişirip kâr edecek şekilde düşürdüler gibi geliyor bana...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı