Egea cross nasıldır?

submaeine

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, araba değiştireceğim bu yaz. F30 sahibiydim, sene başı sattım. Araç ciddiyim, bezdirdi beni. 2 sene önce almıştım aracı, 120k km idi aldığımda, sattığımız 232K idi ama o 2 senede sanayiden başka bir yere gidemedim diyebiliriz 😃 bende başımı ağrıtmayacak araba arayışına girdim. Aslında Tiguan istiyorum ama sıfır fiyatlar çok uçtu. Bende Egea cross ve Toyota C-hr arasında kaldım. Egea cross 1.6 Multijet motorda karar kıldım, limited paket olarak sıfır fiyat 1.738. 000 TL fiyatı var. Sizce hak eder mi? Dayımla da 1.4 vardı, çok memnun.

Parçası kolay bulunuyor işçiliği kolay bu konularda sıkıntı çekmezssiniz. Ama daha iyi alternatifler bakılabilir. Açıkçası Tesla model y bir bakar değerlendirirdim.

Genel olarak 1.4 ve 1.6'sından memnunlar. Ofiste arkadaş aldı 4-5 ay olmuştur maksimum çok memnum. 1.6'sını tavsiye ediyor.
Sanayi ustaları da genel olarak 1.6'nın sorunlarının daha kolay çözüldüğünü ve daha sorunsuz olduğunu söylüyorlar.
Özetle 1.6 ve 1.4'ü alınabilir.
1.3 ve altı çok tercih etmeyin diyorlar.

Selamlar, araba değiştireceğim bu yaz. F30 sahibiydim, sene başı sattım. Araç ciddiyim, bezdirdi beni. 2 sene önce almıştım aracı, 120k km idi aldığımda, sattığımız 232K idi ama o 2 senede sanayiden başka bir yere gidemedim diyebiliriz 😃 bende başımı ağrıtmayacak araba arayışına girdim. Aslında Tiguan istiyorum ama sıfır fiyatlar çok uçtu. Bende Egea cross ve Toyota C-hr arasında kaldım. Egea cross 1.6 Multijet motorda karar kıldım, limited paket olarak sıfır fiyat 1.738. 000 TL fiyatı var. Sizce hak eder mi? Dayımla da 1.4 vardı, çok memnun.

O kadar para sayıp fiata binersen her türlü pişman olursun bence.

Hocam iki senede güzel km yapmışsınız 😅, bu arada bütçeniz nedir?

Çok çok 1.9m

Parçası kolay bulunuyor işçiliği kolay bu konularda sıkıntı çekmezssiniz. Ama daha iyi alternatifler bakılabilir. Açıkçası Tesla model y bir bakar değerlendirirdim.

Elektrikli sevmiyorum hocam.

O kadar para sayıp fiata binersen her türlü pişman olursun bence.

Hocam ben o paraya da lüks sayılacak araba almam F30 aldım pişman oldum.

Motor konusunda kefilim sorunsuz güzel motor.
Şehir içi kilometre yapacaksanız benzin/hybrid seçenekleri değerlendirmenizi öneririm.
Aynı aracın 1.5 Hybrid motoru var onu öneririm.

Orijinal parça kolay bulunmuyor maalesef, muadil kolay bulunuyor.

Motor konusunda kefilim sorunsuz güzel motor.
Şehir içi kilometre yapacaksanız benzin/hybrid seçenekleri değerlendirmenizi öneririm.
Aynı aracın 1.5 hybrid motoru var onu öneririm.

Orijinal parça kolay bulunmuyor maalesef, muadil kolay bulunuyor.

Hocam 1.6 motor hız ve tork konusunda çok başarılıymış o yüzden 1.6 istiyorum ama bir sorum var hybrid tam olarak ne elektrik bitince benzin benzin bitince elektrik motor mu devreye giriyor.

Hocam 1.6 motor hız ve tork konusunda çok başarılıymış o yüzden 1.6 istiyorum ama bir sorum var hybrid tam olarak ne elektrik bitince benzin benzin bitince elektrik motor mu devreye giriyor.
Kalkışlarda elektrik, belirli bir hızdan sonra benzin. Şehir içi dur kalklarda elektrik motoru çalıştığı için yakıt tasarrufu sağlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı