Egea için Continental Premiumgrip7 vs Michelin Primacy 4+ / 5

Conti 7 kuru zeminde efsane performans sağlıyor ama su tahliyesi michelin kadar değil. Kötü asla denmez sadece iki model arasındaki fark bu. Mesela istanbul da yasiyorsanız çok yağmur ve su birikintisi olmaz o yüzden conti 7 tercih edilir ama yağışlı bölgedeyseniz michelin daha iyi o konuda
Test verilerine gore soyluyorsaniz pc7 ile primacy 4 islak zeminde yan yana bile gelmez bence, ayni arabada kullanmadim ama pc 6'da primacy 4'ten islak zeminde bence daha iyi, kizaklama konusunda bilmiyorum, acikcasi ben pc7 ile pilot sport serisini karsilastiririm.

Ek olarak Continental'e eksi olarak eklemek gerekirse bence yanaklarinin hassasligi, en ufak bir kaldirima surtmede gidebiliyor.

Michelin diyen var mı? Conti PC7 için çok sert hamuru var diyorlar. Patinaja sarıp duran veya yolu doğru düzgün yapışmayan frende kızaklayan lastik almak istemiyorum.
Hocam aldiniz mi?

Son düzenleme:
Test verilerine gore soyluyorsaniz PC7 ile primacy 4 islak zeminde yan yana bile gelmez bence, ayni arabada kullanmadim ama PC 6'da primacy 4'ten islak zeminde bence daha iyi, kizaklama konusunda bilmiyorum, açıkçası ben PC7 ile pilot Sport serisini karsilastiririm.

Ek olarak Continental'e eksi olarak eklemek gerekirse bence yanaklarinin hassasligi, en ufak bir kaldirima surtmede gidebiliyor.

Hocam aldiniz mi?

Hocam henüz almadım fiyat araştırması yapıyorum. En uygun fiyatı Continental'in kendi bayii verdi, boşa dolanmışım koca Bursa sanayisini. 3400 dediler tanesine yarın gidip alacağım nasipse. Jant da almak istiyorum da ne yapsam ne etsem bilemedim.

Hocam henüz almadım fiyat araştırması yapıyorum. En uygun fiyatı Continental'in kendi bayii verdi, boşa dolanmışım koca Bursa sanayisini. 3400 dediler tanesine yarın gidip alacağım nasipse. Jant da almak istiyorum da ne yapsam ne etsem bilemedim.
Yani sahsi dusuncem yanaklarda asinma disinda bir eksisini goremedim, kuru ve islak zeminde primacy 4'e gore cok daha iyi zaten, Primacy 5 cikmisti en son ona da bakabilirsiniz 4'e gore gelistirilmistir.

Yani sahsi dusuncem yanaklarda asinma disinda bir eksisini goremedim, kuru ve islak zeminde primacy 4'e gore cok daha iyi zaten, Primacy 5 cikmisti en son ona da bakabilirsiniz 4'e gore gelistirilmistir.
Fiyat farkı gereksiz fazla, yüksek hızda da savurma yapıyormuş

Continental Premium Grip7 almış bulunmaktayım. Eski lastiğim sava 2018 kış lastiğiydi.
Değişenler;
Seste ciddi azalma oldu.
Araba yokuş çıkarken alabalık gibi kafasını bir oraya bir buraya atmaya çalışıyordu artık resmen tırmanıyor.
Ani fren performansı zamk gibi yapışıyor.
Egea ile 90'la viraja girdim, 120'ye kadar gıkı çıkmaz gibi bir hissiyat verdi.
Uzun yolda lastik sesi azaldı ve arabanın resmen gittikçe gidesi geliyor.
Tümsekler pamuk gibi, bam güm sesler artık yok.
Alın, aldırın.

Continental Premium Grip7 almış bulunmaktayım. Eski lastiğim sava 2018 kış lastiğiydi.
Değişenler;
Seste ciddi azalma oldu.
Araba yokuş çıkarken alabalık gibi kafasını bir oraya bir buraya atmaya çalışıyordu artık resmen tırmanıyor.
Ani fren performansı zamk gibi yapışıyor.
Egea ile 90'la viraja girdim, 120'ye kadar gıkı çıkmaz gibi bir hissiyat verdi.
Uzun yolda lastik sesi azaldı ve arabanın resmen gittikçe gidesi geliyor.
Tümsekler pamuk gibi, bam güm sesler artık yok.
Alın, aldırın.
Gule gule kullanin hocam, cok basarili bir lastik oldugunu dusunuyorum. Bu arada premiumcontact demek istiyorsunuz degil mi?

Gule gule kullanin hocam, cok basarili bir lastik oldugunu dusunuyorum. Bu arada premiumcontact demek istiyorsunuz degil mi?

Evet hocam nedense hep premium contact serisine grip diyorum. Engelleyemiyorum. Lastik gezerken lastikçinin biri ağzıma doladı kurtulamıyorum şimdi 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı