Egea için Continental Premiumgrip7 vs Michelin Primacy 4+ / 5

Yok hocam en iyisi Michelin.
Şu an yeni aracımda fabrikasyon continental var. Allah kahretsin böyle lastiği, bitse de Michelin alsam diye bekliyorum.

Hangi modeli var hocam continin?
Lastik alma günü iyice yaklaşıyor ve nereye sorsam %50 şekilde bölünüyor.

Hangi modeli var hocam continin?
Lastik alma günü iyice yaklaşıyor ve nereye sorsam %50 şekilde bölünüyor.

Modelini hatırlamıyorum ama hatırı sayılır bir model olduğunu hatırlıyorum. Ekonomik sınıf değildi pahalı bir lastikti. İşin ilginç yanı iki farklı aracımızın da lastiği Continental geldi ve yaşadığımız kötü bir tecrübe oldu. Eski kalitesi yok eskiden kullandığımda çok memnun kalmıştım. Lastik resmen yolun üzerinde akıyordu, şuan Michelin daha kıymetli bana göre.

Modelini hatırlamıyorum ama hatırı sayılır bir model olduğunu hatırlıyorum. Ekonomik sınıf değildi pahalı bir lastikti. İşin ilginç yanı iki farklı aracımızın da lastiği continental geldi ve yaşadığımız kötü bir tecrübe oldu. Eski kalitesi yok eskiden kullandığımda çok memnun kalmıştım. Lastik resmen yolun üzerinde akıyordu, şu an Michelin daha kıymetli bana göre.

Aktif olarak araçlarınızda hangi markaları kullanıyorsunuz?

Aktif olarak araçlarınızda hangi markaları kullanıyorsunuz?

Hocam çok karışık ama tek tek yazacağım.
2018 Hyundai Kona Elite 1.6T - Goodyear 4 mevsim
2018 Nissan Qashqai Tekna 1.5dCi - Michelin yazlık
2021 Nissan Navara Platinum 4x4 2.3dCi - Michelin arazi
2023 Opel Grandland Ultimate 1.2T - Michelin yazlık / Goodyear kar lastiği
2023 Volvo V60 Cross Country B5 - Continental yazlık / Michelin kar lastiği
2024 Ford Focus 1.5 EcoBlue Titanium X - Continental yazlık / Michelin kar lastiği
Continental yazlık lastik olan araçların zamanı geldiğinde tamamı Michelin'e geçecek.

Hocam çok karışık ama tek tek yazacağım.
2018 Hyundai kona Elite 1.6t - Goodyear 4 mevsim.
2018 Nissan Qashqai tekna 1.5dCi - Michelin yazlık.
2021 Nissan navara Platinum 4x4 2.3dCi - Michelin arazi.
2023 Opel grandland Ultimate 1.2t - Michelin yazlık / Goodyear kar lastiği.
2023 Volvo V60 cross country B5 - continental yazlık / Michelin kar lastiği.
2024 Ford Focus 1.5 EcoBlue Titanium X - continental yazlık / Michelin kar lastiği.
Continental yazlık lastik olan araçların zamanı geldiğinde tamamı Michelin'e geçecek.

Sanırım Michelin seviyorsunuz 😁

Conti 7 kuru zeminde efsane performans sağlıyor ama su tahliyesi michelin kadar değil. Kötü asla denmez sadece iki model arasındaki fark bu. Mesela istanbul da yasiyorsanız çok yağmur ve su birikintisi olmaz o yüzden conti 7 tercih edilir ama yağışlı bölgedeyseniz michelin daha iyi o konuda

Yeni konular

Geri
Yukarı