Eğitim sistemi neden kötü?

@Eren.exe, imam hatipte adam akıllı matematik bile gösterilmiyor. O tavan sıralama içerisinde olan liseler büyük ihtimalle kartal imam hatip gibi liseler. İmam hatipleri boşuna savunmaya gerek yok, puanları da diplerde geziyor. Mecbur olmayan o liseye gitmez ya da aile zoruyla gitmediği sürece. İsteyerek giden nadir görürsünüz.

Tamam o zaman hocam sosyal bilimler liseleri için ne diyorsunuz peki? Onu merak ettim. Onlarda sözel ağırlıklı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana bi tane imam hatipli olup bi şey başaran insan söyle global anlamda yayın çıkarmak da dahil.

Bunların %99’u başarılı Anadolu liselerinin imam hatip saçmalığı altında dönüşümü sonucu ki tamamen algı olması amacıyla yapılmış saçma sapan bir haber. Sanırım sizde bir kuyruk acısı var düzgün lise kazanamadığınız için olur öyle çalışın güzel yerler kazanırsınız.

Bunların %99’u başarılı Anadolu liselerinin imam hatip saçmalığı altında dönüşümü sonucu ki tamamen algı olması amacıyla yapılmış saçma sapan bir haber. Sanırım sizde bir kuyruk acısı var düzgün lise kazanamadığınız için olur öyle çalışın güzel yerler kazanırsınız.
Yüzdelik dilimim %11 dikkat hatalarım olmasaydı daha iyi olabilirdi tam sınav senesinde OKB hastalığına yakalandım belki bu dikkat hataları bu yüzdendir ve gine tam sınav senesinde Covid19 vardı bunları unutarak yorum yapıyorsunuz. Ortaokul başarı puanım ise 91. Olayın kuyruk acısı ile alakası yok dediklerinizin saçma olduğunu söylemeye çalışıyorum ama siz anlamıyorsunuz.

Yüzdelik dilimim %11 dikkat hatalarım olmasaydı daha iyi olabilirdi tam sınav senesinde OKB hastalığına yakalandım belki bu dikkat hataları bu yüzdendir ve gine tam sınav senesinde Covid19 vardı bunları unutarak yorum yapıyorsunuz. Ortaokul başarı puanım ise 91. Olayın kuyruk acısı ile alakası yok dediklerinizin saçma olduğunu söylemeye çalışıyorum ama siz anlamıyorsunuz.
Ben seni ezmek için demedim ki dediğin gibiyse geçmiş olsun ama kafanı yanlış bilgilerle doldurma imam hatip asla iyi donatılmış bir fen lisesi yerine geçemez. Bizi de ülke olarak ileri taşıyamaz. Sosyal bilimler lisesi de aynı şekilde bilimsel çalışmalara uygun bir yer orayı okursan da sosyolog olursun psikolog olursun ki bunlar akademide geçen bilim dalları ama bizdeki imam hatip mantığıyla bi cacık olmaz.

Ben seni ezmek için demedim ki dediğin gibiyse geçmiş olsun ama kafanı yanlış bilgilerle doldurma imam hatip asla iyi donatılmış bir fen lisesi yerine geçemez. Bizi de ülke olarak ileri taşıyamaz. Sosyal bilimler lisesi de aynı şekilde bilimsel çalışmalara uygun bir yer orayı okursan da sosyolog olursun psikolog olursun ki bunlar akademide geçen bilim dalları ama bizdeki imam hatip mantığıyla bi cacık olmaz.
Size yalan borcum yok hocam ben olanı söylüyorum düşük almış olsaydım bile dalga geçme hakkınız yok zaten. İmam hatip liselerinin hocaları nasıl tam bilmiyorum ancak deneyimli ve dersi sevdiren hocalar olsaydı çok güzel şeyler olabilirdi. Eğitiminden şikayet edenler İmam hatiple alakası yok ki bu durumun hocalar ile alakalı bir şey bu dediğim gibi din dersleri ağırlıklı ama çok değil her sınıfta olmuyor ve 1-2 ders oluyor Arapça son 2 sene yok. Daha fazla tartışmak istemiyorum hocam ben demek istediğimi size bir türlü anlatamadım yada siz anlamadınız.

Ülkemizde demokrasi kalmadı çünkü halkın ne dediğinin önemi yok tek kişinin sözü geçiyor o ne derse milli eğitim bakanı onu yapmak zorunda her 2 yılda bir milli eğitim bakanı değişiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı