Eğitimde Karma Kaldırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya dalga geçiyorsun ya da hayal gücün fazla geniş.
Koskoca Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün planlarıyla dalga mı geçtiğimi iddia ettin sen? Atatürk öyle bir liderdi ki Nazileri de komünistleri de emperyalistleri de silip atacaktı dünyadan.

Koskoca Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün planlarıyla dalga mı geçtiğimi iddia ettin sen? Atatürk öyle bir liderdi ki Nazileri de komünistleri de emperyalistleri de silip atacaktı dünyadan.
Dalga geçmeye çalışan bir çomar gördüm sanki.

Size söyleyeyim yakında kızlar için "onların okumasına gerek yok" deyip okumasına bile izin vermezler. Resmen "Modern Cahiliye Dönemi" yaşıyoruz. Gerçekten ülkemiz adına utanç verici ve üzücü bir olay.

Kızların okumasına gerek yok diyenler nedense karısı doktora gideceği zaman kadın doktor istiyor. Bu ne çeşit bir yobazlıktır lan?
12'den vurmussun. :) Hahahaaha.

Sanırım direkt olarak kaldırmadılar, okullarında değişiklik olanlar yazarsa seviniriz. Sanırım köy gibi yerlerde etkili olacak.
Isparta'da özel okulda okuyorum 2 senenin ardından yeni sisteme geçilecek.

Niye üstüne alındın ki? Yarası olan gocunur dostum :) Bana gelecek olursak da ben sizin lise yıllarınızı geride bırakalı çok oldu.

Demin alıntıladığım mesajın ile "Yarası olan gocunur." diye kurduğun cümle çok çelişkili ve komik gözüküyor. Sana iyi geceler diliyorum.

Planlar gizliyse siz nereden biliyorsunuz? Biliyorsanız kaynağı öğrenebilir miyiz? Bu arada dalga geçmek için falan sormuyorum. Cidden kaynağı merak ediyorum. Söylediğiniz şeyler kaynak göstermeden inanılacak şeyler değil çünkü.

Olur mu dostum öyle! Bu ülkede "herkes", Ankara'dan kulis bilgisi alır. MİT'te dayısı vardır ve kuzeni bordo berelidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı