Eğlenmek için ne yapıyorsunuz?

2 tane elamigos var site.

Burda daha çok oyun var ve bu sitede .site diye bitiyor Allah sizden razı olsun çok teşekkürler bende biraz virüs korkusu varda.
Hocam çok virüs işlerine kafa takmayın derim. Zamanında virüs taramasında 600 tane virüs çıkmıştı bende. Ama silince ve şifrelerini değiştirince bişey kalmıyor.

Burada daha çok oyun var ve bu sitede. Site diye bitiyor Allah sizden razı olsun çok teşekkürler bende biraz virüs korkusu varda.

Böyle düşünürsen direk virüs yersin herhalde alışınca neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorsun.

Sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor sonra.

Araçlarımla geziyorum veya onları yıkıyorum
Eski oyunları oynuyorum, anıları yad ediyorum
Maket yapıyorum
Dizi izliyorum
Hocam konu dışı ama sizi bir konuya etiketlemiştim sanırım görmemişsiniz yardımcı olma şansınız var mı?

Anladım hocam sistelerin güvenli olduğunu anladım ama o siteyi yükleyince ne yapacağımı bilmiyorum. Dosya vs. bilgim yok çünkü. Dümdüz indirme seçeneği vardır inşallah yoksa bir rehber bulacağız YouTube'dan falan.

Sevdiğim dizileri tekrar tekrar izliyorum. Gündüz izlemek sarmıyor, gece daha iyi.

Discord olsa sana gösterirdim.

Metropol İstanbul'da nasıl bir ev satın alabilirim diye uğraşıyorum

Son zamanlarda akşam saatlerinde araba sürmekten başka eğlence kaynağım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…