eGPU nedir?

eGPU, laptoptaki çeşitli portlara masaüstü ekran kartı takmanı sağlayan sihirli bir yöntem. Sadece Wi-Fi kartının yeri değil, M.2 SSD yuvası, Expresscard, Thunderbolt gibi portlar da kullanılabilir.
Böyle söyleyince sanki müthiş bir kurtarıcıymış gibi geliyor kulağa :D yıllarca bu işin içinde olan birisi olarak söyleyeyim Değil :D

Genelde kablosuz bağdaştırıcıyı söküp oradan çekiyorlar. Ama onun için bir PSU bir tane parçası derken düzgün şekil yapmak lazım.

Kaç GB RAM alsam yeterli oyunlarda tam performans istiyorum.
O cihaz için 8 GB dan fazlası gereksiz. Bu yapılacak RAM yükseltmesi sadece RAM kaynaklı dropları düzeltecektir. Ek olarak 3-5 FPS de alabilirsiniz.

O cihaz için 8 GB'dan fazlası gereksiz. Bu yapılacak RAM yükseltmesi sadece RAM kaynaklı dropları düzeltecektir. Ek olarak 3-5 FPS de alabilirsiniz.

Peki bende eski bir laptop var şarj aleti yok. Ben bu laptopun HDD çıkarıp yeni laptopa takabilir miyim? Eski laptop bayağı eski ama.
Not: Yeni laptop 14 inç eski laptop 10 inç.

Peki bende eski bir laptop var şarj aleti yok. Ben bu laptopun HDD çıkarıp yeni laptopa takabilir miyim? Eski laptop bayağı eski ama.
Not: Yeni laptop 14 inç eski laptop 10 inç.
Ömrü bitmiş olma ihtimali yüksek denemeye değmez.

Laptopu satsam ne kadar eder eski laptopu ? Sağlam bir laptop tek sıkıntısı şarj adaptörünün bozuk olması. Laptop: Asus Eee Pc
Oldukça eski bir cihaz. Çok para edeceğini sanmıyorum. İhtiyaç sahibi birine hediye etseniz daha doğru olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı