RETGEX Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #1 Bu aralar çok duydum, eGPU tam olarak nedir?
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #11 RETGEX dedi: Laptoplara ekran kartı takılmıyor diye biliyorum sadece RAM takılabiliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... SSD gibi depolama birimleri de takılabiliyor. Artı 0 Eksi
RETGEX dedi: Laptoplara ekran kartı takılmıyor diye biliyorum sadece RAM takılabiliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... SSD gibi depolama birimleri de takılabiliyor.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 12.979 Makaleler 9 Çözümler 1.061 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 10 Temmuz 2022 #12 RETGEX dedi: Laptoplara ekran kartı takılmıyor diye biliyorum sadece RAM takılabiliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Thunderbolt üstünden yapılabiliyor, ekstra kutuları mevcut. Bir ekran kartı alıp kasaya takar gibi kutuya takıyoruz sonra kabloyu laptopa ve tadaaa, artık güçlü bir ekran kartına sahipsiniz. Artı 0 Eksi
RETGEX dedi: Laptoplara ekran kartı takılmıyor diye biliyorum sadece RAM takılabiliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Thunderbolt üstünden yapılabiliyor, ekstra kutuları mevcut. Bir ekran kartı alıp kasaya takar gibi kutuya takıyoruz sonra kabloyu laptopa ve tadaaa, artık güçlü bir ekran kartına sahipsiniz.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #13 RETGEX dedi: Laptoplara ekran kartı takılmıyor diye biliyorum sadece RAM takılabiliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Aparatlar ile Laptop Wi-Fi yerine takılan harici ekran kartları oluyor. Ama işlemci yeterli olmuyorsa mantıklı olmuyor bu işlem. RETGEX dedi: Peki mantıklı mı fiyatına değer mi? Genişletmek için tıkla... Pek değmiyor açıkçası. Yine orijinal ekran kartına göre mantıklı olabiliyor. Fiyatına değmiyor sadece. Artı 0 Eksi
RETGEX dedi: Laptoplara ekran kartı takılmıyor diye biliyorum sadece RAM takılabiliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Aparatlar ile Laptop Wi-Fi yerine takılan harici ekran kartları oluyor. Ama işlemci yeterli olmuyorsa mantıklı olmuyor bu işlem. RETGEX dedi: Peki mantıklı mı fiyatına değer mi? Genişletmek için tıkla... Pek değmiyor açıkçası. Yine orijinal ekran kartına göre mantıklı olabiliyor. Fiyatına değmiyor sadece.
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 10 Temmuz 2022 #14 RETGEX dedi: Laptoplara ekran kartı takılmıyor diye biliyorum sadece RAM takılabiliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim ekran kartı kasanın içinde değil dışında oluyor. RETGEX dedi: Laptoplara ekran kartı takılmıyor diye biliyorum sadece RAM takılabiliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim ekran kartı kasanın içinde değil dışında oluyor. Artı 0 Eksi
RETGEX dedi: Laptoplara ekran kartı takılmıyor diye biliyorum sadece RAM takılabiliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim ekran kartı kasanın içinde değil dışında oluyor. RETGEX dedi: Laptoplara ekran kartı takılmıyor diye biliyorum sadece RAM takılabiliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim ekran kartı kasanın içinde değil dışında oluyor.
KS KS RETGEX Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #15 AirLife dedi: Aparatlar ile laptop Wi-Fi yerine takılan harici ekran kartları oluyor. Ama işlemci yeterli olmuyorsa mantıklı olmuyor bu işlem. Pek değmiyor açıkçası. Yine orijinal ekran kartına göre mantıklı olabiliyor. Fiyatına değmiyor sadece. Genişletmek için tıkla... CASPER CN-V5K6200A CORE İ5 6200U 2.3GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da dostlar benim laptopum bu buna ekran kartı takmak mantıklı mı kasa bilgisayarım gayet yeterli ama seyahat edeceğim zamanlarda oyun oynayamıyorum? Artı 0 Eksi
AirLife dedi: Aparatlar ile laptop Wi-Fi yerine takılan harici ekran kartları oluyor. Ama işlemci yeterli olmuyorsa mantıklı olmuyor bu işlem. Pek değmiyor açıkçası. Yine orijinal ekran kartına göre mantıklı olabiliyor. Fiyatına değmiyor sadece. Genişletmek için tıkla... CASPER CN-V5K6200A CORE İ5 6200U 2.3GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da dostlar benim laptopum bu buna ekran kartı takmak mantıklı mı kasa bilgisayarım gayet yeterli ama seyahat edeceğim zamanlarda oyun oynayamıyorum?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #16 RETGEX dedi: CASPER CN-V5K6200A CORE İ5 6200U 2.3GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da dostlar benim laptopum bu buna ekran kartı takmak mantıklı mı kasa bilgisayarım gayet yeterli ama seyahat edeceğim zamanlarda oyun oynayamıyorum? Genişletmek için tıkla... Mantıklı değil. İşlemci U serisi. Yani iş, ofis için uyumlu bir işlemci. Ekran kartı taksan bile besleyemez ve darboğaz olur. Mantıklı değil o yüzden. Artı 0 Eksi
RETGEX dedi: CASPER CN-V5K6200A CORE İ5 6200U 2.3GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da dostlar benim laptopum bu buna ekran kartı takmak mantıklı mı kasa bilgisayarım gayet yeterli ama seyahat edeceğim zamanlarda oyun oynayamıyorum? Genişletmek için tıkla... Mantıklı değil. İşlemci U serisi. Yani iş, ofis için uyumlu bir işlemci. Ekran kartı taksan bile besleyemez ve darboğaz olur. Mantıklı değil o yüzden.
T TheMasterDog Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 422 Çözümler 2 10 Temmuz 2022 #17 RETGEX dedi: CASPER CN-V5K6200A CORE İ5 6200U 2.3GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da dostlar benim laptopum bu buna ekran kartı takmak mantıklı mı kasa bilgisayarım gayet yeterli ama seyahat edeceğim zamanlarda oyun oynayamıyorum? Genişletmek için tıkla... Eğer eGPU kullanırsanız seyahat ederken sökmeniz gerekir. Çok uğraştırıcı olur. eGPU kullanırken bilgisayarı taşıyamazsınız zaten. Artı 0 Eksi
RETGEX dedi: CASPER CN-V5K6200A CORE İ5 6200U 2.3GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da dostlar benim laptopum bu buna ekran kartı takmak mantıklı mı kasa bilgisayarım gayet yeterli ama seyahat edeceğim zamanlarda oyun oynayamıyorum? Genişletmek için tıkla... Eğer eGPU kullanırsanız seyahat ederken sökmeniz gerekir. Çok uğraştırıcı olur. eGPU kullanırken bilgisayarı taşıyamazsınız zaten.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 12.979 Makaleler 9 Çözümler 1.061 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 10 Temmuz 2022 #18 RETGEX dedi: Seyahat edeceğim zamanlarda oyun oynayamıyorum? Genişletmek için tıkla... Seyahat ediyorsanız bu eziyete gerek yok, taşıyamazsınız zaten o şekilde. Artı 0 Eksi
RETGEX dedi: Seyahat edeceğim zamanlarda oyun oynayamıyorum? Genişletmek için tıkla... Seyahat ediyorsanız bu eziyete gerek yok, taşıyamazsınız zaten o şekilde.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 10 Temmuz 2022 #19 Yeni bilgisayar almanız daha mantıklı. Artı 0 Eksi
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 10 Temmuz 2022 #20 RETGEX dedi: CASPER CN-V5K6200A CORE İ5 6200U 2.3GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da dostlar benim laptopum bu buna ekran kartı takmak mantıklı mı kasa bilgisayarım gayet yeterli ama seyahat edeceğim zamanlarda oyun oynayamıyorum? Genişletmek için tıkla... Hocam taşımak zor olur gibime geliyor. Artı 0 Eksi
RETGEX dedi: CASPER CN-V5K6200A CORE İ5 6200U 2.3GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da dostlar benim laptopum bu buna ekran kartı takmak mantıklı mı kasa bilgisayarım gayet yeterli ama seyahat edeceğim zamanlarda oyun oynayamıyorum? Genişletmek için tıkla... Hocam taşımak zor olur gibime geliyor.