Barlass01
Centipat
Daha fazla
Dostlar 9 yaşımda babamı kaybettim kaybettikten 1 yıl sonra ergenliğe girdiğim zamanlarda psikolojik olarak dehşet kötüydüm psikolojik sıkıntılar geçirmiştim. Bu esnalarda egzama adında bir cilt hastalığına yakalandım. Derim dökülüyor kızarıyor saçımda da var ve fazlasıyla derim dökülüyor ve bu moralimi bozuyor. Yüzüm ve saçımda var. Arkadaşlar doktora gittiğim zaman bana bunun kalıcı olduğunu kurtuluşu olmadığını söylediler. Başka bir doktora gittiğimde ise kurtuluşu olduğunu sağlıklı beslenmemi örneğin yumurta vs yememi bazı besinleri tüketmemi bilgisayar ekrandan uzak durmamı ketçap gibi yiyeceklerden uzak durmamı ve krem sürmemi söylediler, kurtulursun dediler fakat ben ne yapacağımı bilmiyorum. Doktora tekrar gidemiyorum çok pahalı. O esnada da soru sormadım sebebini bilmiyorum bilgin doktor abilerim varsa sizlere sorum var. Ben kurtulabilir miyim? Kurtulursam örneğin cilt bakımı dediğimiz nedir yüzünü yıkarsın besleyici yağlar kullanırsın kreme çok gerek kalmaz bende bu duruma gelebilir saçımdaki egzamadan kurtulabilir miyim? Dostlar benim 8-9 yaşlarımda hayatta kepek çıkmıyordu egzamadan sonra asaçım yağmur oldu) korkum şu ben bunu atlatabilir miyim kökten ve bir daha geçirme ihtimalim var mı yardımınıza ihtiyacım var bana yardımcı olun (bendeki çok normal bir egzama değil biraz ağır internette gördüklerimden.