Egzoz ve kasa fanı önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
XPG Invader kasama 2 adet soğuk hava fanı 1 adet de egzoz fan eklemek istiyorum. Cooler Master dışında her marka olabilir. Arctic P12 hava girişi için F12 de egzoz fanı için uygun mudur? Bu fiyatlara daha iyi önerileriniz olur mu?

Dostum basınçlı hava girişi diye bir şey yok. Yüksek basınç radyatör ve soğutma bloklarında gereklidir. Bahsettiğin model ML120 Pro ise 4.2mm h2o statik basınca sahip. Son zamanlarda gördüğüm en yüksek basınçlı modellerden birisi. Radyatörde falan kullanacaksan alınabilir ancak çoğunlukla gerek olmuyor bu tip modellere. Ortalama bir fan da yeterli performansı sunuyor günün sonunda.

Dostum basınçlı hava girişi diye bir şey yok. Yüksek basınç radyatör ve soğutma bloklarında gereklidir. Bahsettiğin model ML120 Pro ise 4.2mm h2o statik basınca sahip. Son zamanlarda gördüğüm en yüksek basınçlı modellerden birisi. Radyatörde falan kullanacaksan alınabilir ancak çoğunlukla gerek olmuyor bu tip modellere. Ortalama bir fan da yeterli performansı sunuyor günün sonunda.
Teşekkür ederim Akif bey. Benim tek maksadım ekran kartını 2-3 derece kadar düşürmek. Bugün normal kasa fanını yukarı alıp eski bozuk sıvı soğutma fanını ekran kartının tam Karşısına taktım ve derece düşüşü gördüm Statik basınca belki de bu yüzden böyle takıldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı