Hocam bunun illa bulunduğunuz yerden almanız gerekmiyor ben bir ilçeye gidip almıstım.
Uzak bir ilçeden randevu alın.
Merhaba arkadaşlar. Ehliyet sınavını geçtim. Harcı yılbaşından önce yatırsam başvuruyu yılbaşından sonra yapsam alabiliyor muyum? En erken randevu 2 ocağa çıkıyor. Zamlı fiyattan ödemek istemiyorum.
O zaman bilerek yapıyorlardır, Zamlı şekilde geçirmek istiyor olabilirler.Şu an bırak İstanbul'u İstanbul'a en yakın şehirlerde bile 2 Ocaktan aşağıya randevu bulamıyoruz.
O zaman bilerek yapıyorlardır, Zamlı şekilde geçirmek istiyor olabilirler.![]()
Şu an 720 TL yılbaşından sonra %120 zamlanacakmış. 1500 lira ödemek istemiyorum açıkçasıŞu anki fiyatla zamlı fiyat ne kadar.
Adanadayım İstanbul olsa herhalde 2 ay sonraya kalır işŞu an bırak İstanbul'u İstanbul'a en yakın şehirlerde bile 2 Ocaktan aşağıya randevu bulamıyoruz.
Uzak bir ilçeye bakabilirsiniz diye bunun için demiştim.Bilerek yapmıyorlar. Nüfus kalabalık yer bulmak zor.
2018'de bir tanıdık vasıtasıyla randevusuz aldım. Tanıdığı olmadan randevu almadan çok kişi alabiliyordu. Çat kapı gidilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.