Ehliyet kursunun ödemesi nasıl yapılır?

metehan095

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben A2+b sınıfı ehliyet kursuna yazılmayı düşünüyorum fakat birkaç yere sordum iki kursun ücretini aynı anda ödenemez dediler. Birine yazılıp ehliyeti alınca diğerine o şekil yazılabiliyormuşum, ikisinin ücretini ödeyip birini işleme alıp diğerini de ehliyet alınca işleme alma gibi bir durum var diye biliyorum. Ya da zam geleceğinden dolayı yapmıyor olabilirler. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum.

Merhaba. Ben A2+b sınıfı ehliyet kursuna yazılmayı düşünüyorum fakat birkaç yere sordum iki kursun ücretini aynı anda ödenemez dediler. Birine yazılıp ehliyeti alınca diğerine o şekil yazılabiliyormuşum, ikisinin ücretini ödeyip birini işleme alıp diğerini de ehliyet alınca işleme alma gibi bir durum var diye biliyorum. Ya da zam geleceğinden dolayı yapmıyor olabilirler. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum.
B ehliyetinin E-Sınavını geçince A için tekrar girmiyorsunuz. O yüzden aynı anda kayıt almıyorlar. Önce B için yazılıp teorik ders ardından e-sınav ve direksiyon sınavına gireceksiniz. Daha sonra A için kayıt olacaksınız ve sadece direksiyon sınavına gireceksiniz. Zaten ancak B kurs ücretini zamlardan kurtarabilirsiniz. Diğer hepsinde yeni zamlardan etkilenirsiniz. Her kurs böyle yapıyor. Eylülde kayıt olmak istesenizde böyle bir durum vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı