Ehliyet sınav soruları neden zor?

Makaleler
1
Arkadaşlar bu sınav soruları ne böyle bunu bilmek zorunda mıyım ben? Çıkmış soruları çözüyorum çok arada bırakan seçenekler oluyor ilkyardım ve sağlık soruları aşırı detaylı. Sırf kalmamız ve tekrar 900 TL vermemiz için ellerinden geleni yapmışlar.

Sınavım yarın umarım kalmam.

1742307400499.png

Arkadaşlar bu sınav soruları ne böyle bunu bilmek zorunda mıyım ben? Çıkmış soruları çözüyorum çok arada bırakan seçenekler oluyor ilkyardım ve sağlık soruları aşırı detaylı. Sırf kalmamız ve tekrar 900 TL vermemiz için ellerinden geleni yapmışlar.

Sınavım yarın umarım kalmam.

Eki Görüntüle 2448455
Bu soru örneğiyle katılıyorum sana. Gerçekten önem arz eden sorular yerine gereksiz bir soru evet, tıpkı ilk-orta-lise eğitim müfredatı ve bozuk parayla kurulan görmemiş üniversiteleri gibi diyebiliriz, tabi sebebi sen doğmadan önce verilen bir karar ve sonradan göz göre göre tekrarlayacak kadar amip akrabalığında gizli. Neyse uzatmayalım, bizim konağın ampulleri yanıyor biliyor musun her gün, sattık yedik sattık yedik para lazım.

Yarın sınavında başarılar dilerim.

Bu soru örneğiyle katılıyorum sana. Gerçekten önem arz eden sorular yerine gereksiz bir soru evet, tıpkı ilk-orta-lise eğitim müfredatı ve bozuk parayla kurulan görmemiş üniversiteleri gibi diyebiliriz, tabii sebebi sen doğmadan önce verilen bir karar ve sonradan göz göre göre tekrarlayacak kadar amip akrabalığında gizli. Neyse uzatmayalım, bizim konağın ampulleri yanıyor biliyor musun her gün, sattık yedik sattık yedik para lazım.

Yarın sınavında başarılar dilerim.

Sağ olun hocam. Vallahi buradan bile para kazanma derdindeler. 1000 TL nedir alt tarafı 40 dakikalık sınav yazık. Bilerek zorlaştırmışlar para için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı