Ekstra sağlığa bak yeter.Merhaba, ayın 20'si gibi e-sınavım var girenler nasıl çalışmam gerektiğini veya nasıl çıktığını söyleyebilirler mi? Çıkmış sorulara ve örnek sorulara bakıyorum. Başka yapmam gereken bir şey var mı?
Şurdan deli gibi soru çöz yeter.Merhaba, ayın 20'si gibi e-sınavım var girenler nasıl çalışmam gerektiğini veya nasıl çıktığını söyleyebilirler mi? Çıkmış sorulara ve örnek sorulara bakıyorum. Başka yapmam gereken bir şey var mı?
Önceki çıkmış sorularla benzer veya aynı çıkıyormuş galiba değil mi?Ekstra sağlığa bak yeter.
Tamam bakayım sağolunŞurdan deli gibi soru çöz yeter.
Evet.Önceki çıkmış sorularla benzer veya aynı çıkıyormuş galiba değil mi?
Tamam bakayım sağolun
Önceki çıkmış sorularla benzer veya aynı çıkıyormuş galiba değil mi?
Tamam bakayım sağ olun.
Sağol hocam tavsiyeler için uygulayacağımHocam bir de çözemediğiniz de iki şeye dikkat edin bir mantık kurun baktığınız sonuç çıkmıyor soruyu bos geçin ileri ki ya da geride ki sorular da cevapları oluyor.
Merhaba, ayın 20'si gibi e-sınavım var girenler nasıl çalışmam gerektiğini veya nasıl çıktığını söyleyebilirler mi? Çıkmış sorulara ve örnek sorulara bakıyorum. Başka yapmam gereken bir şey var mı?
Çıkmışları çözüp durma aç bir YouTube kanalı videolar kısa zaten 2X te izle bitir aklında kalanlarla çıkmışları çöz her türlü geçersin. Sadece son gün konu videolarını 2xte izleyip çıkmış soruları çözdüm 2 tane sabah, akşam 5 gibi sınava girip 84 aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.