Ehliyet Sınavında Kalmak

Aslında sistem çok saçma. Park etme çok lazım değil bence günlük hayatta. Hele 2 araba arasına düz girmek v.s. Yamuk girsek ne olacak? Ya da arabayı başka yere park etsek? Ya da arabayla değilde şehir içinde otobüsle ya da yürüyerek gitsek.
Park etme neden lazım değil? Kalabalık bir şehirde ikamet etmiyorsunuz galiba. Ben bulunduğum yerde bırak 2 araba arasına girmeyi, boş yer bulamıyorum.
 
Park etme neden lazım değil? Kalabalık bir şehirde ikamet etmiyorsunuz galiba. Ben bulunduğum yerde bırak 2 araba arasına girmeyi, boş yer bulamıyorum.
Hocam, Eskişehir çokta kalabalık değil. Ancak konu tekrar dediğim yere gidiyor. Tramvay, otobüs, yürümek v.s.
 
İki arabanın arasına park etmek için taktiği zaten sürücü kursundaki hocalar öğretiyorlar. Unuttum derseniz Youtube'da anlatan videolar da var. Bilmiyorsanız videoyu izleyip öğrenebilirsiniz. Parkı yaparken en çok dikkatli olunması gereken şey bence tüm hareketlerinizi yavaş yavaş yapmakta. Arkanızdan kovalayan olmadığı için park ederken arabayı yavaş yavaş hareket ettirin. Muhtemelen sorununuz böylece çözülecektir.
 
Heyecan yaptığınız için sonuç böyle olmuştur. Ucunda ölüm yok. Bende üniversite okuyorum mezun olmam için 2.00 ortalama yapmam lazım benim ortalama 1.96 da kaldı. Bazı şeylerin önüne geçemezsiniz. Bir daha'ki sınavda geçersiniz.
 
Umarım tek umudum sınavı kazanmak. Hocalarla taktik için konuşacağım olmazsa arkadaş çağıracağım o yardım etsin göz el ile. :D
Ben de yaklasik 2 ay once aldim ehliyeti sana tavsiyeim sinav aracindan baska bir aracla park yapma hatta pratik icin duz yol surusu dahi yapma gercekten cok etkiliyor.
Eğitim aracı ile sınava giriyorum. Eğitimde yaptığım parkı sınavda yapamadım. :(
 
Eğitimde yapıyorsan, sınavda yapamıyorsan büyük ihtimalle heyecan yüzündendir. Günlük hayatta sen öğrenmişe benziyorsun. Burada sadece sana hata yaptıran şey sınav ve geçip geçmeme korkusu.

Yandakilerin ve arkadakaların yardımına güvenerek oturuyorsan koltuğa, oturma. Zira bir gün trafiğe çıktığında yanında kimse olmayacak. Hata yapsan da kendin yap. Acı kazandığın tecrübeleri unutmazsın. Düzeltirsin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı